Osama ben Laden este agent CIA, declara Fidel Castro


Liderul cubanez Fidel Castro sustine ca seful retelei teroriste al-Qaida, Osama ben Laden, este agent CIA, el aflandu-se in serviciul fostului presedinte american George W. Bush, caruia ii era suboerdonat, scrie Mediafax, care citeaza cotidianul Partidului Comunist Cubanez, Granma.

Fidel Castro si-a impartasit opiniile cu privire la ben Laden in cadrul unei intalniri cu scriitorul lituanian Daniel Estulin, cunoscut pentru teoriile conspiratiei referitoare la planuri de dominatie a lumii.

quot;(Fostul presedinte american, George W.) Bush nu a dus niciodata lipsa de sprijin din partea lui ben Laden. Acesta ii era subordonat quot;, a spus Castro, conform cotidianului Partidului Comunist Cubanez, Granma. quot;Oricand avea Bush nevoie sa sporeasca teama si sa tina un mare discurs, ben Laden aparea, amenintand oamenii cu o poveste despre ce urma sa faca quot;, a spus Castro.

Liderul cubanez a mai afirmat ca miile de pagini de documente secrete americane publicate de WikiLeaks arata pentru cine lucreaza cu adevarat ben Laden. quot;WikiLeaks a aratat ca (ben Laden) este cu adevarat agent CIA. A dovedit cu documente quot;, a spus acesta, citat de Mediafax.