PD-L Constanta: Maria Stavrositu, contestata de un grup de membri ai partidului

Imbranceli la Sedinta consiliului de coordonare al PDL Constanta. Miza: sefia filialei. Maria Stavrositu a fost aleasa in fruntea PD-L in luna iunie. Un grup de membri a facut contestatie iar, ulterior, Comisia Judeteana pentru Statut si etica a declarat nestatutare alegerile din 5 iunie. De data aceasta doamna Stavrositu a contestat decizia.

quot;A existat o mica busculada pentru ca nu era clar pe unde se face accesul in Casa de Cultura. E o situatie tensionata dar lucrurile evolueaza normal, a fost doar o mica busculada de doua minute. Nu s-a pus problema interventiei jandarmeriei quot;, a declarat Mircea Banias, senator PDL. El a explicat ca este vorba de quot;o disputa dupa ce deputatul Stavrositu a organizat alegeri pe care le-a castigat la inceputul lui iunie, o parte din colegii din organizatie au fost nemultumiti de aceasta alegere, au depus o contestatie iar acum urmatorul for care va discuta situatia este consiliul daca contestatia dlui deputat este intemeiata sau nu quot;.

quot;Are loc o sedinta convocata de 22 de membri ai PDL constanta, au aparut 50 de bodyguarzi ai domnului Banias la sedinta care au incercat sa nu lase in sala oamenii, intre timp sala s-a umplut cu docheri, containieri, angajati ai portului, prieteni ai domnului Banias. O ora membrii nostri nu au reusit sa intre in sala quot;, a declarat la randul ei, Maria Stavrositu.

Citeste mai mult pe site-ul Antena 3