PDL a aflat de la TV de demisia lui Mihai Stanisoara si trecerea sa la PNL

Democrat-liberalii au fost luati prin surprindere de trecerea lui Mihai Stanisoara la PNL. Deputatul PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, ca nu a stiut de demisia din PDL a lui Stanisoara si i-a batut obrazul ca nu a informat partidul ce intentii are.

“Ce a facut????? Nu am stiut, pe cuvantul meu, nu am stiut. N-am nici o replica ca a plecat la PNL, nu stiu….”, a raspuns Mircea Toader cand a fost intrebat de jurnalisti despre demisia lui Mihai Stanisoara din PDL.

Intrebat daca Stanisoara a avut nemultumiri, Toader a aratat ca nu stie nimic. “Nemultumiri… nu stiu. A fost lider de grup, ce si-a dorit aia a avut. Nu pot sa imi dau seama ce l-a indemnat sa faca acest gest. Singura justificare poate fi amicitia cu Frunzaverde, altceva nu-mi dau seama”, a explicat deputatul.

“Daca v-ati uitat la figura mea care am fost total surprins, va dati seama ca nu stiu. Aceeasi remarca i-o spun si lui, cum i-am spus-o si lui Frunzaverde. Cand ai o problema de natura asta, vii in Biroul Permanent si spui barbateste de ce nu iti place si… Drum Bun!”, a completat Toader.

Totodata, intrebat de jurnalisti ce i-ar transmite lui Mihai Stanisoara, Mircea Toader a spus: “Ce i-am spus si lui Frunzaverde. Sa fie barbat si sa ne fi spus si noua dinainte ce ganduri are”.

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, si-a dat demisia din PDL si a trecut la PNL. Stanisoara a facut anuntul inscrierii in PNL in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta alaturi de liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Mihai Stanisoara a anuntat ca a luat decizia de a se inscrie in PNL dupa o chibzuinta intensa, PNL fiind singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania.

“Sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta in viitor. Am luat decizia de a veni alaturi de PNL intr-un moment in care PNL are multe responsabilitati si mult de munca. Mie nu mi-a fost niciodata frica de munca. Intru in PNL asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un partener onest, sincer, corect, loial si performant”, a spus Stanisoara.