PNL va vota motiunea de cenzura cu bilele la vedere

Liberalii vor fi prezenti, luni, la sedintele in care premierul Emil Boc isi va angaja raspunderea pe legile austeritatii si vor vota motiunea de cenzura cu bilele la vedere, asigurandu-se in acest fel ca vor participa la sedinta toti membrii partidului, a anuntat purtatorul de cuvant al
PNL, Mihai Voicu.

quot;O spunem inca odata raspicat, acest Guvern trebuie sa cada si impreuna cu acest Guvern trebui sa respingem si masurile aberante pe care le propune. Din nefericire, caderea Guvernului si respingerea masurilor nu depind doar de parlamentarii PNL, insa ceea ce depinde de noi vom face. De aceea, vom demonstra public hotararea noastra de a impiedica aplicarea acestor masuri prin prezenta la motiunea de cenzura a tuturor parlamentarilor PNL, deputati si senatori deopotriva, precum si prin votul cu bilele la vedere quot;, a spus Mihai Voicu, citat de Realitatea TV.

Totodata, Voicu a dezmintit quot;orice fel de speculatie cu privire la vreun interes ascuns quot; pe care PNL l-ar avea in mentinerea actualului Guvern la putere. quot;Este stupid sa ne gandim la asa ceva si se va vedea in sala determinarea parlamentarilor PNL de a stopa aventura si derapajul in care acest Guvern arunca tara quot;, a mai afirmat Voicu.

Foto: Mondo News