PSD organizeaza mitinguri de protest in toata tara

nbsp;

Peste 1.000 de simpatizanti ai PSD protestat impotriva masurilor anticriza luate de Guvernul Boc. Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.

BISTRITA

Sediul PDL din Bistriaa a fost pichetat timp de o ora de peste 100 de membri PSD, pensionari si sindicalisti. Protestatarii au afisat hartii imprimate cu mesajele quot;Jos Guvernul! quot;, quot;Jos Basescu! quot;, quot;Demisia quot;, quot;Foamea ne paste! quot;.

DEVA

Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, quot;Opriti genocidul social quot;.

La protest iau parte senatorul PSD Cosmin Nicula, deputatul Laurentiu Nistor, consilieri locali si judeteni ai partidului. La actiune participa si cativa pensionari care poarta afise cu fotografiile celor cinci parlamentri PDL de Hunedoara, carora le cer sa voteze motiunea de cenzura.

Senatorul Cosmin Nicula a spus ca le-a cerut oamenilor sa aduca steaguri negre care sunt potrivite quot;pentru inmormantarea PDL quot;, astfel ca protestatarii au patru asemenea steaguri.

Niciunul dintre membrii PDL nu se afla in sediu in momentul desfasurarii protestului, care este programat sa incheie la ora 12.00.

SUCEAVA

Peste 1.000 de persoane, membri si simpatizanti PSD au protestat in fata Palatului Administrativ din Suceava, unde au fluierat si au batut in tobe, ei aducand pe treptele institutiei galeti portocalii folosite in campania electorala, rupte, cu mesajul quot;Luati-va galetile inapoi quot;.

Manifestantii, care s-au adunat in fata Palatului Adiministrativ din Suceava, unde isi au sediul Prefectura si Consiliul Judetean, au protestat fata de masurile de austeritate anuntate de Guvern, aducand la manifestatie tobe si goarne.

Protestatarii au fluierat, au batut in tobe si au scandat nbsp; quot;Jos Basescu quot;, quot;Jos Boc quot;, quot;Flutur mincinos quot;.

Ei au avut pancarte cu mesaje precum : quot;Traiasca Partidul Democrat Liberal, in frunte cu maretii conducatori: Basescu, Flutur, Boc quot;, quot;PDL la guvernare, atentie la buzunare quot;. Pe toate pancartele s-a regasit si mesajul quot;Stop Boc quot;.

Citeste mai mult despre acest subiect pe site-ul Pro TV (Foto: Mondo News)