Paleologu: Basescu e ca Popeye marinarul sau capitanul Ahab din Moby-Dick

Elena Udrea nu are corespondent in literatura universala. Sau cel putin asa sustine vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Adevarul. In acelasi material, vicepresedintele PDL l-a comparat pe Traian Basescu cu Popeye marinarul sau capitanul Ahab, din Moby-Dick.

Vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu nu conteneste sa-i aduca omagii colegei sale de partid. Daca pentru Elena Udrea n-a gasit corespondent in toata lumea, lui Traian Basescu Paleologu i-a gasit patru personaje asemanatoare.

quot;Popeye Marinarul, bineinteles, mai e capitanul Ahab, din Moby-Dick, ar mai fi, nu stiu daca ati vazut, filmul quot;7 pacate quot;, cu Marlene Dietrich si John Wayne, e o cantareata de cabaret jucata de Marlene, Bijou, si are un bodyguard, care e un marinar bataus, dar care e cel mai tare la batai, ala care ramane ultimul in picioare si mai culege cate unul de pe jos si ii mai da un pumn quot;.

Iar daca pana acum in viziunea lui Paleologu pleasca pentru PDL era Traian Basescu, situatia pare ca s-a schimbat.

quot;Noua pleasca a PDL-ului e Crin Antonescu. Pentru ca a impins PNL pana la disolutie in bratele PSD si a deschis o cale regala unui partid care altminteri e uzat de guvernare, de criza, de prostii comise in timp samd quot;.

Vicepresedintele PDL s-a inscris in competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei la alegerile din 2012.