Panathinaikos Atena – Dinamo Bucuresti 3-0 (0-0)

nbsp;

Dinamo Bucuresti va trebui sa se multumasca doar cu o minune in anul 2009, cea de la Liberec, pentru ca la Atena, in ultimul meci al grupei F din Europa League, quot;cainii rosii quot; au fost invinsi categoric de Panathinaikos, scor 3-0.

Pe un teren foarte dificil, imbibat cu apa, Dinamo a reusit o prima repriza buna si rezultatul 0-0 de la pauza le dadea bucurestenilor sperante pentru mai mult.

Moti si Dolha au contribuit decisiv pentru ca Dinamo sa nu intre in dezavantaj la pauza, insa tocmai portarul quot;cainilor quot; a fost cel care i-a pus pe greci pe drumul spre victorie. In minutul 55, Dolha a sarit cu Djibril Cisse la o minge centrata in careu, insa a scapat balonul si Rukavina a profitat de ocazie pentru a deschide scorul.

Avand nevoie tot de doua goluri pentru a merge in 16-imile competitiei, dinamovistii s-au avantat in atac insa nu au facut altceva decat sa il lase pe Dolha singur in fata cosmarului sau, Djibril Cisse. Iar atacantul francez a reusit o quot;dubla quot; in ultimele zece minute ale partidei.

Daca la poarta cealalta Claudiu Niculescu rata cu seninatate din fata portii, Djibril Cisse a reluat fara emotii in plasa centrarea lui Leto, din minutul 79, dupa o cursa excelenta a argentinianului. Scorul final a fost stabilit in minutul 85 de acelasi Djibril Cisse.

In cealalta partida a grupei, Sturm Graz a invins cu 1-0 Galatasaray, formatie care isi asigurase deja primul loc in clasament. Singurul gol al partidei a fost marcat de Beichler in minutul 20.

Dinamo a devenit a patra echipa romaneasca eliminata din Europa League, dupa ce Steaua, CFR Cluj si FC Timisoara au ratat calificarea in 16-imile competitiei inca dinaintea ultimei etape.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Antena3.ro