Pasarela din Mamaia si plimbarile cu vaporasul pe mare, inaugurate de Radu Mazare. VIDEO

Primarul Constantei, Radu Mazare, a inaugurat, luni, pasarela din Mamaia. A fost o inaugurare mai altfel, pentru ca edilul de la malul marii si-a facut aparitia la eveniment direct de pe mare, la bordul unei salupe, insotit de mai multe domnisoare.

Tot luni a fost facuta si prima cursa de agrement catre portul turistic Tomis, zeci de oameni inghesuindu-se pentru a prinde un loc pe vaporas. Mazare i-a anuntat pe cei prezenti ca, in aceasta saptamana, plimbarile cu vaporasul sunt gratuite, dupa care costul unei calatorii va fi de 35 de lei. “In aceasta saptamana vor fi plimbari gratuite pentru constanteni, fiindca nu sunt atat de multi turisti, si proprietarul vaporasului a oferit pentru constanteni aceste plimbari gratuite.

Probabil vor fi sase – sapte curse pe zi de aici din Mamaia pana in portul Tomis si retur. Vor fi mai multe pasagere de acest gen plus alte veliere din portul Tomis care vor veni sa ofere aceste plimbari. (…) Pretul unei curse care va dura o ora va fi de 35 de lei. Pe pasager turistii gasesc atat bar, cat si restaurant, dar si o formatie de muzica unde vor asculta cu predilectie muzica greceasca. Vaporasul poate fi inchiriat pentru petreceri private, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii”, a afirmat Radu Mazare.