Penibil la OSCAR 2013. Jennifer Lawrence a alunecat pe scari

OSCAR: Moment stanjenitor la Oscar 2013. Una dintre castigatoarele statuetei a cazut la urcarea pe scena. Emotiile au coplesit-o pe frumoasa Jennifer Lawrence in momentul in care a auzit ca a luat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Rochia lunga si emotiile prea mari i-au dat batai de cap actritei, care s-a impiedicat pe scarile care duceau pe scena. “Va multumesc, e o nebunie. Sunt sigura ca v-am captat atentia cu cazatura mea. Este un moment stanjenitor”, si-a inceput Jennifer discursul dupa ce a primit Oscarul. Jennifer Lawrence a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din Silver Linings Playbook , la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles.

Aceasta a fost a doua nominalizare la premiile Oscar pentru Jennifer Lawrence si prima data cand castiga acest trofeu. La aceeasi categorie au mai fost nominalizate Naomi Watts ( The Impossible ), Jessica Chastain ( Zero Dark Thirty ), Emmanuelle Riva ( Amour ) si Quvenzhane Wallis ( Beasts of the Southern Wild ).Cea de-a 85-a gala a premiilor Oscar are loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Anul trecut, premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal i-a revenit lui Meryl Streep, pentru interpretarea din The Iron Lady .