Pitesti: Gruparea Directoru, anihilata de politisti cu focuri de arma


Focuri de arma in centrul Pitestiului pentru prinderea membrilor unei grupari de spargatori de locuinte, denumita generic quot;Directoru quot;. Cei trei tineri, din Bucuresti, actionau atat in Capitala cat si pe raza unor localitati. Ei au fost prinsi, sambata noaptea, imediat dupa ce dadusera o noua spargere.

Cei trei au fost urmariti de oamenii legii din momentul in care au parasit Capitala. Ajunsi in Pitesti, suspectii au filat mai multe locuinte din zona centrala.

Trei ore mai tarziu au dat lovitura, intr-o alta zona a orasului. Doi dintre ei au intrat prin escaladare intr-un apartament, in timp ce al treilea supraveghea zona. Stiau ca proprietarul este plecat din oras. Dupa 30 de minute au iesit cu prada si au urcat in masina. Autoturismul a fost blocat insa de politisti. Acestia au tras 5 focuri de arma pentru a-i prinde pe hotii care au incercat sa fuga.

Asupra tinerilor au fos gasite telefoane mobile, bijuterii din aur, doua ceasuri de dama, 17 cartuse cu gaze de 8 mm si 6.618 de lei. In autoturismul suspectilor era un pistol calibrul de 8 mm, ce avea in incarcator sapte cartuse cu gaze.

Anchetatorii au facut si 5 descinderi domiciliare. Au fost gasite si aici ceasuri de lux, bijuterii din aur, radio-CD auto, doua pistoale neletale, parfumuri, laptop-uri si componente electronice. De asemenea scule si instrumente specifice spargatorilor de locuinte.

Foto: Mondo News