Piturca este noul antrenor al echipei nationale. Mandatul expira in 2015

nbsp;

Victor Piturca este noul antrenor al echipei nationale pentru un mandat de 4 ani si 5 luni. Decizia a fost luata marti, in urma unei intalniri care a avut loc la sediul FRF intre Mircea Sandu si Victor Piturca. nbsp;

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a avut o discutie de o ora si jumatate cu Victor Piturca pe tema preluarii functiei de selectioner al echipei nationale a Romaniei pentru un mandat de patru ani si cinci luni, incepand de la 1 iulie 2011 pana la 30 noiembrie 2015, se arata intr-un comunicat de presa al Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Data de 30 noiembrie 2015 este legata de incheierea jocurilor din cadrul play-off-ului Euro 2016, obiectivul principal prezentat domnului Piturca fiind acela de a califica echipa reprezentativa la turneul final al Campionatului European de peste cinci ani, care va fi gazduit de Franta.

In cadrul discutiei de astazi au fost analizate mai multe aspecte ale proiectului, incluzand componenta staff-ului tehnic al echipei nationale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc.

Discutiile dintre Mircea Sandu si Victor Piturca vor fi finalizate miercuri, cand va avea loc si o conferinta de presa la Casa Fotbalului, in jurul orei 13.00.