Piturca va reorganiza clubul Steaua

Gigi Becali este hotarat sa faca din Steaua cel mai profesionist club de fotbal din tara. Victor Piturca este cel care va numi viitorul presedinte la Steaua si cel mai probabil acesta va fi Emeric Ienei, scrie Adevarul.

quot;Mai sunt cateva zile si se reuneste lotul, iar atunci veti vedea cu totii ce se intampla. Piturca face tot, el se ocupa si de relatia cu suporterii, dar si de celelalte lucruri. Va fi si un nou presedinte la club, dar eu nu-l stiu, Piti are numele quot;, a spus latifundiarul din Pipera.

Clubul Steaua isi propune un proiect pe termen lung cu rezultate imediate. Victor Piturca este foarte meticulos si va lua exact oamenii de care are nevoie Steaua.

quot;La Steaua va exista un proiect pe termen lung cu rezultate imediate. Piturca nu vrea nici prea multi bani de transferuri, a spus ca nu mai lasa pe nimeni sa-si bata joc de Steaua cand vine vorba de jucatori. E foarte meticulos, nu se grabeste, va lua exact oamenii de care avem nevoie. Luam totul de la zero, redeschidem si Peluza Sud quot;, a mai spus patronul ros-albastrilor, citat de Adevarul.

Sursa foto: sport.ro