Playboy Romania a lansat noua versiune online playboy.ro


Playboy Romania a lansat recent o noua versiune online: www.playboy.ro. nbsp; Site-ul vine cu un nou design, o structura simplificata, mai intuitiva si usor de navigat, cu noi sectiuni si mai multe elemente de interactivitate.

Noutatea este data de categoria LifeStyle, care recompune intreg universul de interes al oricarui fan Playboy. Categoria este structurata in trei sectiuni, pentru usurinta navigarii: Soul, Body, Mind, fiecare dintre ele cuprinzand articole de actualitate. De asemenea, noul www.playboy.ro va contine mult mai multe stiri, imagini, materiale video din celelalte editii Playboy din lume.

VEZI AICI PICTORIALUL REALIZAT DE BIANCA DRAGUSANU PENTRU PLAYBOY – DECEMBRIE

Exotismul modelelor Playboy de pe toate meridianele va intregi experienta vizitatorilor site-ului care vor putea vedea sute de pictoriale consistente dublate de filmulete de making of. Integrarea cu platforma Facebook va permite vizitatorilor sa-si spuna parerea si sa interactioneze cu echipa redactionala a playboy.ro sau sa recomande prietenilor materialele favorite.

In plus, incepand de anul viitor pentru fanii playboy.ro care se autentifica Playboy a pregatit si mai multe surprize: imagini inedite de la pictoriale, invitatii la petreceri si premii.

“Barbatul sofisticat, la curent cu ce se intampla in orasul sau dar si in lume, va gasi pe site un mix de informatie si entertainment pe care nu le poate gasi nicaieri intr-un singur loc. Site-ul este inca in versiune beta si va fi gata pana la sfarsitul lui ianuarie 2011 cand Playboy.ro va beneficia de update zilnic de stiri, galerii foto, concursuri, review-uri, interactiuni cu vedetele Playboy si multe altele. Toate acestea speram ca vor dubla traficul site-ului la doua milioane de vizitatori unici anual si vor aduce un public matur, care apreciaza calitatea”, spune Catalin Mihaila, redactor sef Playboy Romania.

„Relansarea site-ului www.playboy.ro, care este mult mai mult decat un facelift, este atat o schimbare fundamentala de conceptie, cat si de forma, aducand valorile brandului aproape de cei care se identifica cu ele, intr-o forma moderna”, spune Calin Rotarus, CEO Arbo Interactive, compania care a realizat noul site Playboy.