Playboy din august 2010: Pictorial cu Andreea Necula dezbracata si un interviu de senzatie cu Cabral

Noul numar Playboy apare marti, 3 august, cu pilotul Andreea Necula pe coperta si cu un interviu de senzatie cu Cabral.

Vedeta tv de culoare a marturisit ca a crescut fara tata pana la sase ani, dupa ce acesta a parasit-o nbsp;pe mama sa la cateva saptamani de la nastere.

quot;Eu am crescut fara tata pana la sase ani, cand mama s-a recasatorit cu Mircea, pentru ca tatal meu biologic o parasise la cateva saptamani dupa nasterea mea. Mircea, de fapt, mi-a fost tata. El m-a crescut. Nu conteaza culoarea sau gena; conteaza cine-ti da de mancare, cine-ti spune ce e bine, cine te invata cum se pune prezervativu’ quot;, a dezvaluit Cabral.

Tot in revista Playboy din luna august, Cabral mai dezvaluie la ce varsta nbsp;a invatat cum se pune prezervativul. nbsp; quot;Pe la 12-13 ani. Mi-a dat mai multe sfaturi, dar sunt tehnice si nu pot fi spuse. El e o fire tehnica si organizata. quot;

Tatal lui biologic a fost Ministrul Sanatatii in Congo, motiv pentru care prezentatorul quot;Povestirilor adevarate quot; are rude in toata lumea: quot;Am un var, sau tot frate, nu mi-am dat seama inca, in America de Nord. O sora in America de Sud, o sora in Canada, o sora in Spania, un frate sau o sora – nu stiu sigur – in Zair. S-a descurcat omul. Si n-a fost marinar! Totusi, medic… Nu te-ai fi asteptat quot;, a mai spus Cabral.