Playboy iulie 2011 – Roxana Nemes si-a dat toate panzele jos pe Goeleta Marea


nbsp;

Roxana Nemes este vedeta pictorialului principal din Playboy, editia iulie. Roxana si-a dat toate panzele jos pe Goeleta Marea, replica aproape fidela a corabiei Speranta din filmul Toate panzele sus. Sedinta foto a avut loc la Mangalia si a fost realizata de Adrian Stoicoviciu. Revista apare pe piata marti, 5 iulie. nbsp;

Roxana Manuela Nemes a sosit din Targu Mures pentru a asalta scena muzicala romaneasca. Ultima sa piesa, Just Sex, a strans 30.000 de vizualizari pe Youtube in doar doua saptamani si asta in conditiile in care inca nu are videoclip. Dar Roxana lucreaza la asta. Pare facuta pentru scena si anii de balet si de dans se simt clar in fluiditatea miscarilor sale. Are deja inregistrate peste zece piese si albumul ei va fi lansat in curand.

“Frumusetea pictorialului cu Roxana Nemes este atemporalitatea lui. Acest pictorial poate sa apara in orice editie Playboy internationala. Roxana Nemes are o frumusete clasica, de pin-up, frumusetea pe care o avea si Marilyn Monroe pe prima coperta PLAYBOY, in 1953, si Gina Pistol, mai recent, in pictorialele pentru PLAYBOY Romania”, spune Catalin Mihaila, redactor sef nbsp;Playboy.

Mai multe poze gasesti in editia din iulie a revistei nbsp;Playboy nbsp;si pe playboy.ro. nbsp;Revista apare pe piata pe 5 iulie.

Vezi aici pictorialul Roxanei din Playboy