Playboy, septembrie 2010: Pamela Anderson, goala intr-un pictorial best-of


Fidelitatea este o promisiune foarte greu de tinut, iar asta o stiu mai bine Tiger Woods, Ronan Keating, Jesse James, Jude Law si alti barbati celebri care si-au inselat partenerele (intamplator) superbe.

Ce a fost in capul lor de au renuntat la frumusetile pe care le aveau acasa? Numai ei stiu… Insa un lucru e cert: infidelitatea nu iarta pe nimeni. Pentru fiecare femeie extraordinar de frumoasa, exista cel putin un barbat care s-a saturat de ea.

Din lista patata cu rujul altei femei fac parte: Mihaela Radulescu, Halle Berry, Ileana Lazariuc, Delia Matache, Gina Pistol, Cheryl Cole si multe alte femei frumoase, care s-au trezit intr-o dimineata inselate de partenerii lor.

Citeste-le povestile in Playboy de septembrie, numar care o are ca protagonista pe nimeni alta decat Pamela Anderson, intr-un pictorial quot;best-of quot;, care te va teleporta direct in Tara Tuturor Posibilitatilor. Iar daca cei de la IMDB nu se insala, Playboy Romania tocmai a lansat a 100-a coperta a Pamelei Anderson.