Ploiesti: Interlopi din Buzau, arestati pentru ultraj impotriva unor politisti

Un prahovean si trei buzoieni, cunoscuti membri ai lumii interlope, au fost arestati pentru savarsirea infractiunii de quot;ultraj quot;, fapta comisa impotriva unor politisti aflati la datorie.

In ziua de 19 august, un echipaj de politie a fost solicitat sa intervina pe raza comunei Posesti in cazul unei altercatii izbucnite in trafic, intre doi conducatori auto, unul din comuna, celalalt din municipiul Ploiesti.

Pentru efectuarea cercetarilor si lamurirea situatiei, oamenii legii l-au condus pe barbatul din Ploiesti catre sediul Politiei. La un moment dat, autospeciala politistilor a fost ajunsa din urma de trei autoturisme care i-au blocat deplasarea, una dintre ele chiar intrand in coliziune cu aceasta.

Din autoturisme au coborat trei barbati, cunoscuti ai celui aflat in autoturismul politistilor, care au manifestat violenta verbala fata de oamenii legii, amenintandu-i totodata cu acte de violenta.

Cei doi politisti i-au somat sa se indeparteze pentru ca, in caz contrar, vor folosi armamentul din dotare, insa barbatii nu s-au conformat somatiei. In aceasta situatie, unul din politisti a folosit armamentul din dotare, tragand un foc de avertisment in plan vertical, fapt ce i-a determinat pe atacatori sa fuga.

La scurt timp, au fost mobilizate importante forte politienesti care au reusit ca in doar cateva ore sa identifice si depisteze participantii la incident.

Citeste mai mult despre acest caz in Adevarul