Ploiesti: Viorel Gheorghea fost impuscat mortal de politisti

Autorul jafului petrecut pe 24 martie asupra unui postas din comuna Draganesti, Viorel Gheorghe, nbsp; a decedat la spital, la o jumatate de ora dupa ce politistii l-au impuscat in inima.

Acesta a fost prins in flagrant, ulterior, impreuna cu alti hoti, in timp ce spargeau un autoturism si, pentru ca au vrut sa fuga si nu au raspuns somatiilor de oprire, oamenii legii au tras un foc de arma asupra masinii, nimerindu-l mortal pe Viorel Gheorghe, de 20 de ani, din Bucuresti.

In ziua de 24 martie, in jurul orei 15.25, nbsp; E. Nicolae, de 55 de ani, nbsp; din Draganesti, factor postal, se afla in satul Cornul de Jos pentru a achita pensiile si distribui corespondenta cetatenilor.

La un moment dat, a rezemat bicicleta de gardul unui imobil, dupa care s-a indepartat cu intentia de a distribui pensia unui cetatean. Postasul a facut acest lucru desi in cosul bicicletei avea geanta ce continea corespondenta, dar si o suma de bani, reprezentand platile ce urmau efectuate in ziua respectiva.

Conform informatiilor furnizate de postas, un tanar necunoscut, in varsta de aproximativ 20-25 ani, s-a apropiat in fuga si a sustras bicicleta, pe care a pus-o portbagajul unui autoturism ce il astepta, dupa care a fugit.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)