Plus Development, dezvoltatorul My Dream Residence, a intrat in insolventa

nbsp;

Tribunalul Bucuresti a aprobat saptamana trecuta cererea firmei Plus Development, dezvoltatorul complexului My Dream Residence din nordul Capitalei, de intrare in insolventa. Firma a construit trei blocuri cu 180 de apartamente in Pipera, proiectul fiind finantat de Bank of Cyprus.

quot;Admite cererea debitorului Plus Development. In temeiul art.32 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei deschide procedura generala impotriva debitorului. Da dispozitie tuturor bancilor la care debitoarea are disponibil in conturi sa nu dispuna de acestea fara un ordin al judecatorului sindic sau al administratorului judiciar, obligatia de instiintare a bancilor revenindu-i administratorului judiciar quot;, se arata intr-o hotarare a Tribunalului Muncipiului Bucuresti (TMB) din 7 decembrie, potrivit Mediafax.

Administrator judiciar a fost desemnata Management Reorganizare Lichidare SPRL, iar termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului a fost stabilit pentru 6 februarie 2010.

Proiectul imobiliar a fost finantat de Bank of Cyprus, Nicosia printr-un credit de 16 milioane de euro, plus sume aditionale de 3,2 milioane de euro, contractul de imprumut fiind semnat la 1 iulie 2008, potrivit informatiilor nbsp; din baza de date privind garantiile reale. In aprilie 2009, firma a semnat un nou acord cu Bank of Cyprus, pentru 1,6 milioane de euro plus alte 320.000 de euro.

Citeste mai mult pe site-ul Capital