Politistii au aruncat cu caschete si PET-uri in Palatul Cotroceni

Politistii si gardienii care au protestat, vineri dimineata, la Palatului Victoria s-au indreptat catre Palatul Cotroceni, unde au inceput sa arunce in curtea institutiei cu sepci, PET-uri si lumanari.
Coloana de sindicalisti ai Cartel Alfa, formata din politisti, personal contractual din penitenciare si angajati din chimie, metalurgie, constructii si imbunatatiri funciare a ajuns in cursul dupa-amiezii la Palatul Cotroceni. Mitingul sindicali 351;tilor de astazi fusese autorizat sa aiba loc doar in Piata Victoriei.
Acolo, politistii si-au aruncat caschetele in curte, nemultumiti ca seful statului nu a venit in Piata Victoriei pentru a dialoga cu ei. Politistii au vrut sa atraga atentia sefului statului, in calitate de presedinte al CSAT, asupra problemelor cu care ei se confrunta.
In cele din urma, o delegatie a sindicalistilor, condusa de liderul BNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a fost primita la Cotroceni de consilierul de stat Gabriel Piscociu.
Masini ale Serviciului Roman de Informatii si ale Jandarmeriei au supravegheat permanent Palatul Cotroceni, pentru a-i motnitoriza pe manifestanti.Foto: Mondo News