Politistul Cristinel Zaharia, spaima vedetelor care ajung in statiunile de pe litoral


Agentul Zaharia este inamicul nr. 1 al smecherilor cu bolizi care ajung in statiunile de la malul marii. Nici vedetele nu au scapat de vigilenta politistului. Cornel Penescu, Andreea Banica sau Cristina Rus sunt doar cateva dintre VIP-urile amendate de el.

Agentul-sef Cristinel Zaharia a stabilit si un record judetean la „saltat“ permise pentru viteza. In 2008 a lasat fara carnet 350 de soferi vitezomani, scrie Adevarul.

Agentul politiei constantene si-a definitivat reputatia de „pitbull quot; pentru vecie in anul 2007 cand a fost protagonistul unui incident cu o vedeta din lumea fotbalului, Cornel Penescu, patronul FC Arges. ”Nu a oprit la semnal si avea viteza de 131 de kilometri la ora. Am reusit sa-l oprim. Dupa ce mi-am declinat calitatea mi-a spus: Ce, nu stii cine sunt? Sunt Penescu. Trimite-mi amenda acasa. A inchis geamul si a plecat quot;, isi aminteste politistul.

Zaharia nu s-a lasat intimidat si a pornit in urmarirea lui. La prins, l-a amendat si i-a suspendat dreptul de a conduce quot;, a spus politistul.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: adevarul.ro)