Ponta: Daca vom ajunge la putere, vom taia salariile inapoi oamenilor!

Chiar daca salariile bugetarilor vor creste in acest an, in 2013 acestea vor scadea din nou, din cauza lipsei de fonduri, a declarat, in aceasta seara, Victor Ponta la Realitatea TV. Daca marirea de 16 la suta a salariilor va fi aplicata, nu inseamna ca angajatii statului isi recupera sporurile sau primele pierdute, a mai spus liderul PSD.

Noi, in 2013, ca ramane domnul Basescu la putere sau ca venim noi, practic, trebuie sa venim sa le taiem salariile inapoi la oameni. E o mare pacaleala. Daca se majoreaza acum salariile si nu se iau celelalte masuri care inseamna mai multe locuri de munca, venituri suplimentare la buget, in 2013, practic, nu ai de unde sa le platesti , a declarat co-presedintele USL in cadrul emisiunii Test de stres de la Realitatea TV. Acesta a adaugat ca Opozitia nu se va opune acestei masuri.

Si daca se dau cei 16%, nu se recupereaza inflatia si nici sporurile, salariul al treisprezecelea, primele. Fiecare bugetar a pierdut in jur de 40% din veniturile pe care le avea in 2010. Daca ii dam 15%, nu putem sa spunem ca i-am dat tot inapoi. E pacaleala asta , a incheiat Ponta.Citeste mai mult pe site-ul AdevarulFoto: Mondo News