Porto – Braga in finala Ligii Europa 1-0. Sapunaru a fost titular


nbsp;

Sapunaru este anuntat titular in aceasta seara in finala Ligii Europa, dintre echipa sa, FC Porto, si Sporting Braga. Chiar daca fundasul roman nu a jucat mereu din primul minut in meciurile acestui sezon, el a pus serios umarul la performanta din cupele europene, evoluand in 12 partide din 16.

Dupa 90 de minute, FC Porto – Sporting Braga 1-0, gol Falcao (min.44).

11 tari isi revendica in aceasta seara trofeul Europa League! 11 tari vor fi reprezentate diseara in Porto – Braga, finala de la Dublin. Polonia, Uruguay, Argentina, Portugalia, Brazilia, Romania, Columbia, Peru, Senegal, Camerun si Nigeria. Sapunaru este singurul roman care ne poate face fericiti. Fundasul e aproape de o tripla istorica, dupa ce a luat campionatul cu Porto si s-a calificat si in finala Cupei de pe 22 mai, cu Guimaraes.

In prima liga portugheza, Sapunaru a bifat 19 partide in acest sezon, fiind intr-o continua rotatie pe postul de fundas dreapta cu uruguayanul Fucile. Cu toate acestea, jucatorul roman a fost prima optiune a antrenorului Villas-Boas pentru meciurile din Liga Europa. quot;Sapun quot; a jucat in 12 partide dintr-un total de 16, iar cu el pe teren, Porto a castigat zece dintre ele. Cristi va incepe si in aceasta seara in primul quot;11 quot;, impotriva celor de la Braga, mai ales ca Fucile este accidentat.

Porto a incheiat campionatul Portugaliei fara infrangere, cu o ofensiva stelara si a prins fara probleme finala Europa League. Cuplul ofensiv Hulk – Falcao, care a marcat impreuna 72 de goluri in aproximativ 50 de partide! Hulk este responsabil si cu pasele decisive, avind nu mai putin de 17 assisturi in actualul sezon. in acest an, quot;dragonul quot; Falcao a doborat si un record european, acela de cel mai bun marcator intr-o cupa europeana, columbianul avand 16 reusite in 14 partide.

Sursa foto: Reuters