Poti sa iti cumperi o casa ieftina? Da. Intra sa vezi cum


Poti sa iti cumperi o locuinta ieftina in Bucuresti? Cu siguranta, da. money.ro a incercat sa identifice pasii ce trebuie parcursi pentru a-ti cumpara o casa pe care sa ti-o permiti.

Am decis sa facem referire la o casa pe care ti-o permiti, pentru ca, inca de la inceput, trebuie clarificata notiunea de ieftin. „Termenul «ieftin» este relativ”, cred Ana si Razvan Rosulescu, proaspat proprietari ai unei locuinte dintr-un bloc nou. Pentru ei, „oricat ar fi de ieftin, raportat la salariile pe care le castigam in Romania, pretul unui apartament va fi tot timpul mare”. Astfel ca, in cele mai multe cazuri, utilizatorii finali, care vor sa cumpere o locuinta, vor apela la finantare bancara.

De la aceasta premisa, money.ro a initiat o serie de discutii cu proprietari, potentiali cumparatori si agenti imobiliari pentru a gasi cele mai bune metode prin care sa cheltuiesti cat mai putin pe o locuinta. Citeste cinci sfaturi utile in procesul de achizitie al unei case.

In primul rand, ai nevoie de timp. Chiar de mult timp, daca nu ai norocul de a da peste un chilipir, spun la unison cumparatorii si specialistii deopotriva.

Citeste mai mult pe site-ul money.ro