Povestea fondatorilor Google, Sergey Brin si Larry Page, va fi ecranizata

Povestea fondatorilor Google, Sergey Brin si Larry Page, si a succesului acestei afaceri care i-a transformat in miliardari urmeaza sa fie ecranizata, potrivit deadline.com.

Casa de productie Groundswell Productions a lui Michael London, alaturi de producatorul John Morris, incearca sa obtina drepturile de ecranizare a cartii lui Ken Auletta – quot;Googled: The End of the World As We Know It quot;, publicata anul trecut de Penguin.

Autorul, care este editorialist pe media la saptamanalul The New Yorker, a prezentat afacerea gigant ce are in spate motorul de cautare Google . Compania a avut venituri de 20 de miliarde de dolari din publicitate anul trecut, mai mult decat au obtinut impreuna principalele retele de televiziune si radio. Eric Schmidt, CEO la Google, a prezis, in cartea lui Auletta, ca aceasta va deveni prima companie media din lume cu venituri de 100 de miliarde de dolari.

Google a fost fondat de duo-ul Sergey Brin si Larry Page pe cand acestia erau doctoranzi la Stanford, pe principii precum quot;Poti face bani fara a face rau quot; si quot;Poti fi serios fara un costum quot;.

Potrivit lui Michael London, filmul se va concentra pe felul in care Brin si Page au incercat sa ramana fideli idealismului lor initial, pe masura ce Google a devenit un fenomen global.

Sursa foto: aftnews.com