Povestea tinerei Gisaeng – New Tales of the Gisaeng. Afla aici totul despre serialul coreean


Mania serialelor coreene se extinde in randul televiziunilor romanesti, care au mirosit ca pot face rating bun cu bani putini. Serialul coreean Povestea tinerei Gisaeng va fi difuzat de Euforia TV incepand de luni, 4 iulie, de la ora 17.30.

Televiziunea Romana a fost prima televiziune din Romania care a inceput difuzarea serialelor coreene. Productii precum Secretele de la Palat, Giuvaerul Palatului, Printul Jumong sau Concubina regelui, Dong Yi sunt doar cateva dintre filmele care au inregistrat un succes remarcabil in randul telespectatorilor. In urma cu cateva saptamani, quot;reteta de rating quot; a fost preluata si de o televiziune comerciala, respectiv National TV, care difuzeaza Imparatul Marii.

Despre serialul Povestea tinerei Gisaeng

In serialul Povestea tinerei Gisaeng: Im Soo Hyang, Sung Hoon, Han Hye Rin.

Dan Sa-ran a fost majoreta in liceu. Peste tot pe unde se duce, barbatii sunt fermecati de frumusetea ei. Cu toate acestea, viata ei a fost un sir lung de incercari din cauza mortii timpurii a mamei si a numeroaselor conflicte cu mama vitrega. Sunt multe aspecte din viata ei de care nu este mandra. Este o fire calma si politicoasa. Desi familia are probleme financiare serioase, Dan Sa-ran isi petrece timpul la scoala cu colegii bogati si astfel ajunge sa se indragosteasca de Da-mo, care provine dintr-o familie foarte bogata, dar nu este capabila sa-si impiedice prietena, La-la, care incearca sa-l cucereasca pe frumosul tanar. Intr-o zi este remarcata de Do-hwa care vede in ea potentialul de a deveni o fata gisaeng si hotaraste s-o aduca in Buyonggak, ultima casa gisaeng din tara.