Prajitura Bote, lansata de Mihaela Stanciu, blonda invinsa la Burlacul

Mihaela si Violeta s-au luptat in finala pentru inima lui Catalin Botezatu Mihaela – invinsa – si Violeta – castigatoarea – au trecut peste orice resentiment si s-au purtat mai mult decat civilizat chiar si dupa ce camerele de filmat nu au mai fost indreptate asupra lor.

Surse din interiorul show-ului ne-au dezvaluit ca doamnele au calatorit alaturi de nbsp; Catalin Botezatu de la Paris la Bucuresti, facand glumite si amuzandu-se ca trei buni prieteni. Chiar daca, in primele momente in care a aflat ca nu este aleasa designerului, Mihaela a tunat si a fulgerat: “De la iubire la ura e doar un pas, asta simt acum, ca il urasc pe Bote si nu vreau sa il mai vad niciodata”, se pare ca a revenit rapid la sentimente mai bune.

Va avea un trandafir din martipan rosu

Mai mult decat atat, frumoasei blonde, care l-a alintat pe parcursul emisiunii pe Catalin cu apelativul “Prajiturica”, i-a venit si o idee de afacere. Ea a aflat ca desertul preferat al lui Bote este unul racoros, cu fructe, asa ca s-a decis. Va lansa, in Romania, “Prajitura Botezatu”, o minunatie din fructe ornata cu un trandafir din martipan rosu, aluzie la trandafirul pe care il primeau in fiecare emisiune alesele creatorului.

Violeta l-a condus pe Bote la aeroport

Oana Bercaru e un cunoscut iepuras PlayboyVioleta se bucura in continuare de statutul de castigatoare si, implicit, de toata atentia lui Botezatu. In urma cu doua zile, ea si-a condus iubitul la Aeroportul Otopeni, de unde Bote urma sa ia avionul spre Islanda. Cei doi s-au sarutat pasional inainte de despartire, dupa care designerul i-a spus Violetei: “Pregateste-te! Vei avea parte de o mare surpriza cand ma voi intoarce!”. Este vorba de o vacanta in SUA pe care designerul planuieste sa i-o ofere Violetei.

Citeste mai mult in Libertatea