Preliminarii CE U21 – Kazahstan – Romania scor 1-1

nbsp;

nbsp;
Pustii lui Emil Sandoi s-au chinuit din nou cu Kazahstan, cea mai slab cotata nationala din grupa de calificare la Campionatul European din 2013 Dupa un 0-0 obtinut la Targu-Mures, tricolorii mici n-au reusit aseara decat un 1-1 la Alma-Ata, iar turneul final pare un vis imposibil de atins.

„Avem neaparat nevoie de cele trei puncte. Nu mai putem face pasi gresiti in aceasta campanie quot;, spunea Emil Sandoi inaintea meciului de ieri, de la Alma-Ata.

Selectionerul tricolorilor mici are deja trei calificari ratate in palmares, iar batalia pentru Euro 2013 din Israel a inceput si ea dezamagitor. In iunie, la primul meci, elevii lui Sandoi n-au reusit decat un 0-0 amarat pe teren propriu impotriva aceleiasi reprezentative a Kazahstanului. Fata de partida de la Targu-Mures, cand Romania a jucat cu patru stranieri in echipa de start, Sandoi l-a mai pastrat aseara in echipa de start doar pe goalkeeperul Dinu Moldovan de la Espanyol Barcelona, utilizand in rest doar jucatori din campionatul intern. Romania a deschis scorul dupa o jumatate de ora de joc, la prima ocazie adevarata pe care a avut-o pe Stadionul „Municipal quot; din Alma-Ata. Gicu Grozav a incheiat printr-un sut la coltul scurt o frumoasa actiune personala, fara nicio sansa pentru portarul Otarbaiev. Rada a trimis balonul in bara, in ultimul minut al primei reprize, iar tucudean a reluat intr-un adversar, din pozitie ideala.

Cu un sfert de ora inainte de final, cand tricolorii se si vedeau probabil cu sacii in caruta, Beisebekov a egalat cu un sut formidabil de la aproape 40 de metri, avand, ce-i drept, si largul concurs al portarului Moldovan. in prelungiri, Bus a ratat cu seninatate din sapte metri, iar elevii lui Sandoi au plecat cu coada intre picioare din Kazahstan. nbsp;

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul