Primaria Constanta ar putea fi executata silit de un om de afaceri italian



Primaria Constanta este la un pas de a fi executata silit. Investitorul italian Romeo Nunzio sustine ca nu i-a fost platita contravaloarea lucrarilor de infrastructura la cel mai luxos cartier rezidential de pe malul marii de cinci ani, iar acum vrea sa-si recupereze banii.

Potrivit evz.ro, omul de afaceri italian a castigat, in 2006, prin sentinta definitiva si irevocabila data de Inalta Curte de Casatie si Justitie, obligarea primariei Constanta de a respecta un contract incheiat in 1999, prin care municipalitatea se angaja sa plateasca infrastructura viitorului ansamblu rezidential. In 2000, Radu Mazare a refuzat predarea terenului si a atacat contractul de concesiune in instanta. Investitorul italian, prin compania Fincogero, a fost nevoit sa stopeze lucrarile timp de peste sase ani, pana cand Inalta Curte i-a dat dreptate.

quot;Desi instanta ne-a dat castig de cauza, nu am primit banii pentru infrastructura, asa ca am realizat-o cu banii nostri. S-au adunat pana acum 15 milioane de euro pentru infrastructura si probabil ca vor fi inca pe atati pana la finalizarea cartierului quot;, a explicat Romeo Nunzio.

Omul de afaceri Romeo Nunzio vrea sa-si recupereze banii cu orice pret, iar pentru asta este gata sa execute silit Primaria Constanta.

Sursa foto: Mondo News