Prime de sarbatori! Vezi ce angajati la stat vor avea prime in 2012

Nu mai este mult pana la sarbatorile de iarna, iar angajatii se gandesc deja la primele de sarbatori. Cine sunt angajatii la stat care vor primi, in 2012, prime de Craciun?

Ei bine, printre ei se numara angajatii de la CNADNR, de la Complexul Energetic Oltenia, precum si cei de la Conpet. Astfel, vor avea prime de sarbatori peste 6.000 de angajati de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, transmite Romania TV, care mentioneaza ca la CNADNR bugetul pentru Craciun atinge 1,5 milioane de lei, asa ca fiecare salariat va primi bonuri cadou de 250 de lei.

Norocosi vor fi si angajatii de la Complexul Energetic Oltenia, care vor primi o prima de 600 de lei. Interesant este ca in luna septembrie, cei 8.800 de angajatide la complex au primit si o prima de muraturi, in valoare de 725 de lei.Si salariatii de la Conpet vor avea mai multi bani in buzunare.

Societatea a prevazut in buget o suma totala de 2,7 milioane de lei pentru prime de sarbatori. De Paste ei au primit primit cate 700 de lei si cel mai probabil aceasta va fi prima acordata si de sarbatorile de iarna.Totusi, foarte multi dintre angajatii la stat nu vor primi prime de sarbatori, deoarece companiile la care lucreaza au iesit in pierdere. Foto: Mondo News