Prodigy a ajuns la alt festival decat cel din Piata Constitutiei. Vezi ce spun cei de la Rock the City!


nbsp;
Organizatorii Rock the City, D amp;D East Entertainment si European East Entertainment, declara fiecare ca a fost responsabilitatea celuilalt sa anunte trupele participante la festival de schimbarea locatiei evenimentului, in contextul in care Prodigy a ajuns la B’estfest, in afara Bucurestiului.

Reprezentantii D amp;D East Entertainment au declarat, vineri, pentru Mediafax ca nu ei aveau responsabilitatea de a anunta trupele de la Rock the City (1 – 3 iulie) de schimbarea locatiei, de la complexul Romexpo in Piata Constitutiei din Capitala.

Ei au precizat, in schimb, ca managementul locatiei este cel care trebuie sa anunte o trupa unde are loc concertul, fiind vorba despre o comunicare intre tehnicienii formatiei si cei de la locul de desfasurare al evenimentului.

quot;Noi am fost anuntati de partenerii nostri din Germania de schimbarea locatiei. Locatia comunica direct cu trupa. Nu era treaba D amp;D quot;, a spus reprezentanta acestei firme. Ea a mai spus ca D amp;D East Entertainment se ocupa de quot;promotii locale quot;, in timp ce organizatorul principal al Rock the City este European East Entertainment (EEE).

Intrebata care ar fi quot;managementul locatiei quot; in cazul Pietei Constitutiei din Capitala, reprezentanta D amp;D a indicat, de asemenea, firma European East Entertainment.

Contactat de Mediafax, directorul EEE, Adrian Georgescu, a declarat ca cele doua firme sunt partenere in organizarea festivalului, EEE ocupandu-se de partea de productie, de locatie, iar D amp;D, de comunicare si promovare. intrebat care dintre firme era responsabila de comunicarea cu trupele, Georgescu a raspuns ca D amp;D trebuia sa faca acest lucru.

Georgescu a mai spus ca a fost dat un comunicat de presa privind schimbarea locului de desfasurare al evenimentului in urma cu cateva zile, asadar este un lucru quot;de notorietate publica quot;. Un comunicat de presa in acest sens a fost intr-adevar transmis presei romanesti, de D amp;D East Entertainment, pe 22 iunie.

Festivalul Rock the City a fost anuntat initial in martie, in Piata Constitutiei, apoi mutat la Romexpo, potrivit unui anunt facut in aprilie, iar pe 22 iunie, cu opt zile inainte de debutul evenimentului, organizatorii l-au mutat inapoi in Piata Constitutiei, potrivit comunicatului de presa mentionat mai sus.

Rock the City se desfasoara simultan cu B’estfest, festival organizat de Emagic, de vineri pana duminica, cel de-al doilea avand loc in afara Bucurestiului, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari.

Potrivit unor surse din cadrul echipei tehnice B’estfest, membrii trupei Prodigy, programati sa cante vineri seara la Rock the City, au ajuns joi seara la Romexpo, nestiind de schimbarea spatiului de desfasurare al festivalului. Cei de la Romexpo i-au anuntat ca festivalul s-a mutat la Tunari, ei crezand ca membrii Prodigy trebuie sa cante la B’estfest, ale carui prime trei editii s-au desfasurat la Romexpo.

Astfel, membrii Prodigy, cu toata echipa de productie, au ajuns cu un camion la Tunari, unde s-au intalnit cu cei de la Skunk Anansie, fiecare trupa fiind foarte surprinsa de prezenta celeilalte la acelasi festival. Trupa Prodigy a ramas la locul de desfasurare al B’estfest pana vineri la sase dimineata, petrecand cu echipa Skunk Anansie, au mai declarat pentru Mediafax sursele citate.

Festivalul Rock the City nu are un site pe care publicul sa poata consulta line up-ul complet, programul, regulile de acces etc., toate acestea fiind comunicate insa presei.

Pe site-ul distribuitorului de bilete, eventim.ro, line up-ul este anuntat astfel:
vineri, 1 iulie – Prodigy, Therapy +More to be announced,
sambata, 2 iulie, Mike and the Mechanics + More to be announced,
duminica, 3 iulie – Judas Priest, Whitesnake, Hatebreed + More to be announced.

Se mai mentioneaza ca accesul este permis de la ora 16.00, in prima zi, si de la ora 15.00, in urmatoarele doua zile.