Profesoara lui Mircea Badea: M-a chemat la el acasa, credeam ca ma iubeste!


Mircea Badea este hartuit de o profesoara! Femeia sustine ca vedeta tv a chemat-o voalat la el acasa, motiv pentru care s-a si dus, zilele trecute. nbsp;Odata ajunsa acasa la Mircea Badea, femeia nu a mai putut fi scoasa nici macar cu politia.

Invitata in platoul Acces Direct, profesoara a declarat ca a primit mai multe quot;semnale quot; de a merge la omul pe care il iubeste si de care credea ca este iubita.

quot;El m-a invitat sa merg acolo. Mi-a transmis voalat invitatia. A facut foarte multe referiri la munca mea si la ceea ce fac. In ultimii doi ani a transmis foarte multe mesaje. A spus in cadrul emisiunilor sale unde locuieste si m-a invitat acolo. Mereu mi-a reprosat ca nu ma implic. El de-a lungul timpului a folosit replici de-ale mele la tv quot;, a spus femeia la Acces Direct.

Mai mult, ea este dispusa sa fie supusa detectorului de minciuni. quot;In situatia in care lucrurile nu se recunosc ar trebui detectorul de minciuni. La amandoi. Nu-i adevarat ca nu ma stie. Eu nu mai am de spus nimic. Am fost chemata in mod repetat si insistent, n-a fost in mintea si imaginatia mea. Au fost in mod repetat si insistent semnale in acest sens quot;, a spus profesoara la Acces Direct.

Intrebata de Simona Gherghe daca a facut testele care sa certifice ca este sanatoasa mintal, profesoara s-a aratat jignita de insinuare, replicandu-i ca a fost o intrebare malitioasa.

quot;Este jignitor, e urat si pacat dupa 25 de ani de munca sa se faca o aluzie in aces sens (ca as fi nebuna). A fost o intrebare malitioasa si nu-si avea rostul. Sunt o femeie care a primit semnale de la omul care il iubeste si de care credea ca este iubita. Nu pot sai impun si din acest moment nu mai am nimic de spus quot;.

Desi sustine ca a trecut cu bine de testele necesare care ii dau dreptul sa profeseze in invatamant, la un moment dat a facut o afirmatie cel putin bizara: quot;Greseala mea e ca nu am reactionat adecvat. Imi pare rau ca m-am purtat uneori ca rinocerii, dar nu sunt un sac de nisip quot;.