Prognoza meteo de weekend, 11 – 13 iunie: Vezi cum va fi vremea pe litoral

nbsp;


Seara si in timpul noptii de sambata spre duminica apar nbsp; primele semne de schimbare a vremii: in nord se innoreaza si se formeaza conditii pentru averse si descarcari electrice. Pana atunci insa vom avea parte de vreme caniculara in toate regiunile.
(…)

Vineri vom avea iar vreme cu soare arzator si aer cald, tropical in Romania. Maximele mai castiga unu-doua nbsp; grade, asa ca putem vorbi, in zonele de campie si despre vreme caniculara vineri dupa amiaza. Temperaturile prognozate trec cu 8, chiar 10 grade peste normalele acestei perioade.

La amiaza vom avea 28 – 29 de grade pe litoral
, unde e mai racoare datorita brizei si 34, izolat chiar 35 de grade in cele mai fierbinti regiuni ale tarii, cele de campie.

33 de grade vor fi vineri la Craiova si 35 la Iasi, Timisoara si la Giurgiu. Bucurestenii vor avea parte de soare si o caldura greu de suportat, mai ales dupa-amiaza. Ziua de vineri vine cu nu mai putin de 33 – 34 de grade in termometre.

Sambata vom avea de suportat inca o zi cu vreme calduroasa, iar dupa-amiaza devine oficial: canicula se instaleaza in toate zonele de campie. Maximele termice trec de 30 grade in toata tara, cu 34 grade la Cluj Napoca, 35 la Oradea si la Craiova si chiar 36 grade la Iasi, Timisoara si Giurgiu.

Seara si in timpul noptii de sambata spre duminica apar si primele semne de schimbare a vremii: in nord se innoreaza si se formeaza conditii pentru averse si descarcari electrice.

Bucurestenii se confrunta din nou cu o vreme calduroasa. Cerul senin, soarele nbsp; si aerul cald, tropical, nbsp; vor face ca dupa-amaiza, in Capitala, temperatura sa atinga pentru scurt timp pragul caniculei: 35 de grade.

Foto: Mondo News