Prognoza meteo de weekend – Vezi cum va fi vremea pe litoral

Meteorologii anunta vreme calda in toata tara, in acest weekend, cu temperaturi care vor depasi in unele zone 30 de grade Celsius. nbsp;Va fi cald si pe litoral, cu valori de 25 .. 26 de grade. Apa marii va depasi 20 de grade.

Vremea in tara

Sambata, vremea se mentine calda in toate zonele tarii, nbsp;cu temperaturi maxime de pana la 30 de grade in vestul si in centrul tarii. Cerul va fi mai mult senin in est si in sud-est, iar in vest pot aparea cateva precipitatii slabe, insa pe suprafete restranse. In Capitala va fi vreme frumoasa, cu maxime de pana la 28 de grade Celsius in cursul dupa-amiezii.

Duminica va fi cald, insa in vest vor aparea nori si precipitatii cu descarcari electrice si grindina dupa-masa. In restul tarii va fi cald, cu posibile intensificari ale vantului in cursul noptii. Maximele vor depasi 26 de grade Celsius in toate regiunile tarii.

Vremea pe litoral

La mare va fi cald, astfel ca turistii pot profita din plin de un weekend estival. nbsp;Vremea va fi predominant frumoasa, cu temperaturi maxime de 24 … 25 de grade sambata si duminica, pe alocuri usor mai ridicate. Apa marii va fi calda, numai buna de baie.

Nu uitati ca preturile la cazare inca nu au crescut. In statiunea Mamaia unitatile de cazare sunt pregatite sa-si primeasca turistii, pe plaja nisipul a fost afanat, iar sezlongurile si umbrelutele montate.

Au fost introduse in circulatie si autobuzele supraetajate, iar pretul unei calatorii este de 4 lei. nbsp;Turistii care vor sa vada statiunea de sus pot opta pentru o plimbare cu telegondola, deschisa zilnic intre 10.00 si 20.00. O plimbare costa 8 lei, iar biletul dus – intors costa 15 lei.

Sursa foto: Mondo News