Prognoza meteo pentru luni, 21 decembrie – Vreme deosebit de rece


In tara. In cea mai mare parte a tarii, dar cu precadare in zonele joase, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales in orele diminetii. Cerul va fi variabil, cu innorari seara si noaptea in regiunile vestice, unde doar izolat vor fi ninsori slabe.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona inalta de munte, iar in partea a doua a intervalului local si in vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, izolat mai scazute in zonele depresionare, dar si in cele de campie din est si din sud; minimele termice se vor incadra intre -18 si – 8 grade, mai scazute in depresiuni, dar si mai ridicate pe litoral, in Banat si Crisana. In zonele joase, in special in cele extracarpatice se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de – 6 … – 5 grade, iar cea minima de -14 … -12 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Foto: Mondo News

Citeste mai mult pe site-ul Antena3