Prognoza meteo pentru marti, 22 decembrie – Vremea in incalzire


In tara. Vremea se va incalzi, indeosebi in regiunile vestice si in zonele de deal si de munte. Cerul va fi mai mult noros.

Mai ales spre seara si noaptea vor cadea precipitatii, indeosebi sub forma de ploaie si lapovita, pe arii extinse in Banat, Crisana si Maramures si local in Oltenia si Transilvania, iar la munte vor predomina ninsorile. In zonele joase, cu precadere cele din est si sud-est, va fi ceata posibil persistenta si asociata cu burnite sau fulguieli. Vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va prezenta intensificari in Banat, Crisana si Dobrogea, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre – 8 grade si 2 grade, cu cele mai scazute valori in zonele cu ceata persistenta si cele mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. Temperaturile minime, in crestere accentuata, vor fi cuprinse intre – 7 si 3 grade.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si va fi ceata, posibil persistenta. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de – 5 grade, iar cea minima, in crestere accentuata, va fi de – 6 … – 5 grade.

Foto: Mondo News

Citeste mai mult pe site-ul Antena3