Programul Litoralul pentru Toti 2012: Vezi ce preturi au pachetele de cazare

Programul Litoralul pentru Toti – editia de primavara 2012 – a debutat luni, 7 mai. Acum te poti bucura de mare departe de aglomeratia din plin sezon si poti profita de preturi mici si de zile relaxante pe litoralul romanesc!

Cei interesati isi pot cumpara un bilet de vacanta intre 7 mai – 17 iunie si pot beneficia de 6 nopti de cazare pe litoral, la cele mai mici preturi, si de un voucher de atractii care presupune intrarea gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea.Spre exemplu, pretul unui pachet la un hotel de 2 stele este de 209 lei, un pachet la 3 stele (cu mic dejun) costa 379 de lei, iar un pachet la un hotel de 4 stele (cu mic dejun) costa 439 de lei.

Iata lista preturilor la pachetele din programul Litoralul pentu Toti (6 nopti de cazare):

Hotel 5* cu mic dejun 549 ron; Hotel 4* cu mic dejun 439 ron; Hotel 3* cu mic dejun 379 ron; Hotel 2* cu mic dejun 279 ron; Hotel 2* fara mic dejun 209 ron; Hotel 1* fara mic dejun 179 ron.

Biletul de vacanta poate fi cumparat numai cu plata integrala, prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT din tara.Turistii care cumpara unul din pachetele de mai sus beneficiaza de un voucher de atractii (intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de arta Populara), oferit de catre Consiliul Judetean Constanta. Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara. Foto: Mondo News.