ROMANII AU TALENT, 2013. Audienta maxima pentru Pro TV. UPDATE

ROMANII AU TALENT: Peste 7 milioane de romani au urmarit vineri seara ROMANII AU TALENT la ProTV. O noua editie ROMANII AU TALENT, sezonul 3, s-a desfasurat vineri seara la Pro TV. Au fost momente de exceptie, unele cu o incarcatura emotionala puternica, insa pe scena ROMANII AU TALENT au venit si concurenti mai putin talentati.

Mondo News a transmis in format Live Text cele mai importante momente de la ROMANII AU TALENT.

LIVE TEXT ROMANII AU TALENT

In minutul de maxima audienta inregistrat la 22.11, peste 7 milioane de romani ii urmareau pe eroii de la ProTV, iar emisiunea inregistra 37,4 puncte de rating si 64,1% cota de piata, de aproape 14 ori mai mare decat cea inregistrata de Antena 1.

Ora 23.00: Un tanar cu probleme auditive a uimit intreg publicul de la ROMANII AU TALENT. A desenat un portret cu ulei pe o tabla neagra, apoi a uimit sala si juriul dupa ce a aruncat peste conturul portretului cu o pulbere galbena. A iesit ceva fantastic! Arta lui e fantastica, nu a mai vazut nimeni asa ceva!!!! A fost Pam-Pam, cum a spus Andra. A primit trei de DA. Andra: Este unul dintre momentele preferate, a avut etapele lui si finalul lui a fost pam-pam.Andi: Esti unul dintre cele mai frumoase talente de la Romaniia au Talent. Mi s-a facut pielea de gaina.

Ora 22.40: Trupa Maria cuprinde opt frati si au venit cu incredere la ROMANII AU TALENT. Are acest nume in memoria surorii lor mai mari care a murit, iar acum grupul de frati spune ca cel mai mult isi doresc ca juriul sa le spuna ca merg mai departe. A cantat emotionant de frumos, acompaniati de o chitara. O sala intreaga i-a aplaudat!!! Au primit trei de DA.Andra: Ne-ati tansmis legatura dintre noi, sunteti o familie talentata.Mihai: Sunteti o familie foarte frumoasa si fiecare are rolul lui bine stabilit. Intreaga energie si unitatea pe care ati creat-o pe scena, a fost foarte frumos.Andi: Ei reprezinta emotia de care chiar aveam nevoie.

Ora 22.33: Un barbat de peste 50 de ani din Targoviste a venit pe scena ROMANII AU TALENT cu 3 caini pe care i-a introdus pe scena pe rand. Am venit pentru a promova acest sport, numit disk-talking , a spus concurentul. A reusit sa faca spectacol, pentru ca animalutele l-au ascultat fara nicio scapare. A dat labuta cu unul din caini,au facut giumbuslucuri, au sarit dupa discuri, iar la final l-a ridicat pe unul dintre ei in sus. Juriul si intreaga sala au spus DA. Andra: Este cel mai frumos spectacol pe care l-am vazut. Va multumesc ca ati venit Andi: A fost un moment minunat, caruia ii prevad un viitor la Romanii au Talent.Mihai: Mi se pare fantastica inteligenta lor, privirea, spectacolul pe care il faceti. Pana acum din ce am vazut, sunteti numarul meu preferat.

Ora 22.30: ROMANII AU TALENT continua. O trupa de arte martiale din Cluj l-a provocat pe Mihai Perte la un judo. Cum a fost imediat pus la pamant, peste el au sarit Pavel si Smiley si apoi toaata trupa.

Ora 22.07: Un tanar care vinde cartofi ci ceapa in piata a venit la ROMANII AU TALENT cu chitara. Spune ca Romanii au Talent este totul pentru el. uneori mai iau chitara cu mine si-i mai cant lui tanti Marioara de la rosii , a spus tanarul. A cantat Vara nu dorm si Sofisticata-ma! Publicul l-a aplaudat. A primit trei de DA. Andi: In sfarsit a fost alta Vara nu Dorm pentru prima oara. Andra: Cred ca ai creat un moment special.Mihai: Momentele bune se intampla atunci cand vin oameni talentati si cinstiti, care se arata pe ei asa cum sunt. Tu asta ai facut. Bravo.

Ora 21.50: Polemica la ROMANII AU TALENT. Provocare pentru Mihai Petre de la un concurent care a dansat ca un posedat, dupa cum i-a spus Mihai Petre. Mihai: Vrei sa-ti spun care-i marea ta probleme? Orgoliul Nu ti-am dat X pentru ca am vrut sa te las pana la capat. Te-ai oprit pentru ca nu mai puteai. Andi intuieste potentialul de spectacol al unui dans mai bine decat crezi tu. Si tu ai dansat prost.Andi: Te-ai simtit bine? Te-ai distrat? Nu m-ai cucerit astazi. Nu mi-a placut. Concurentul: Stiti ceva din dans? Care e argumentul pentru care mi-ati spus NU? De ce nu v-a placut? Catre Mihai: Hai sa dansam.Andra: Daca te-ai luat de Andi, ne-am suparat! Data trecuta n-a fost nimic, acum ciar am demonstrat ca au ceva cu mine.

Ora 21.40: Un domn ventriloc din Oltenia a venit cu prietenul-papusa pe scena. A purtat o conversatie cu el, insa vocea papusei… venea parca de nicaieri. Juriul si sala erau cu ochii pe ventrilocul-oltenesc, care nu-si misca deloc buzele atunci cand vorbea in numele papusei. A primit trei de DA. Andi: Ma bucur ca ai aparut Edi, imi doream sa vad asa ceva de multMihai: Excelent, iti spun din tot sufletul un mare DA.

Ora 21.35: La ROMANII AU TALENT a revenit doamna cu poeziile. Mi-ati spus sa vin si la anul , a spus concurenta cu zambetul pe buze. Vai, spuneti-mi ca n-ati venit cu poezii , si-a pus mainile in cap Mihai Petre. Insa raspunsul a fost inevitabil: Ba da! . Andra i-a spus: Va asteptam si la anul sa stiti, daca tot va place sa veniti in fiecare an.Concurenta: Domnul Mihai este foarte rau si va spun ca pe parcurs nu va mai exista pentru ca oamenii o sa caute sa-l doboare, ca si pe Basescu.Mihai: O experienta … simpatica!

Ora 21.30: I-am spus si lui Smiley, sa nu va suparati pe mine dar va spun si voua: Ai ochii ca cafeaua si te freci ca nesul , a spus o tanara care s-a laudat ca are vocea Madonnei. Numai ca…. E imposibil sa mergi mai departe , i-a spus Mihai Petre.

Ora 21.18: O placere vinovata nu se uita niciodata! Mihai Petre cu siguranta isi va aminti de aceasta concurenta, care nu si-a pierdut speranta desi a participat si la precedentele sezoane ROMANII AU TALENT.Doamna Georgeta i-a pregatit lui Mihai Petre o melodie populara compusa special. Pavel si Smiley au dansat si s-au distrat de minune pe melodie, insa nu a fost deajuns pentru a primi trei de DA.Andi: V-ati uitat tot cantecul numai la Mihai Petre.Mihai: A fost mai bine acum. Nu atat de bine ca sa ma convinga, insa a fost mai bine. Nu trebuie sa perseverati, cred ca atia tins apogeul carierei.Andra: Eu va dau DA.

Ora 21.14: Pe scena ROMANII AU TALENT au intrat doi tineri care au facut un numar fantastic de acrobatie. Andra aproape a plans in de emotie pentru ceea ce au facut in timpul reprezentatiei. Au terminat numarul in aplauzele juriului si publicului. Merg in etapa urmatoare.Mihai: Baieti, de trei ori DA.Andra: Ne-ati placut foarte mult si ati venit cu ceva diferit fata de ce am vazut pana acum.Andi: E un exercitiu in spatele caruia sta foarte mult talent, insa ati reusit sa emotionati.

Ora 21.10: De ce ati venit la ROMANII AU TALENT? – i-a intrebat Mihai Petre pe membrii unei trupe de dans. E surpriza , au raspuns concurentii. In trupa era si Sorin, un pusti care a mai concurat la ROMANII AU TALENT. Sorin este preferatul lui Mihai Petre. Au dansat foarte energic in apaluzele publicului. Au primit trei de DA.Andra: O surpriza frumoasa, bravo, frumosAndi: Bai, nebunie curata. Dupa ce v-am vazut anul trecut, am crezut ca n-o sa puteti mai mult.

Ora 20.05: Pe scena ROMANII AU TALENT a intrat un tanar care a facut spectacol cu o bicicleta.A sarit peste o stiva de paleti si a pasit cu bicicleta peste o tanara culcata la podea. A primit trei de DA.Mihai: Impresionant.Andra: Momentele de genul asta totdeauna ma sperie. Dar tu mi-ai oferit o siguranta de cand ai intrat pe scena, Andi: Gabi, nu e nimic ciudat, stiu ca exista baieti talentati ca tine, ma bucur ca vin la ROMANII AU TALENT. Nu stiu cums e face dar voi astia care stiti sa faceti atatea lucruri cu bicicletele, aveti prietene si dragute si curajoase.

Ora 21.03: Apoi pe scena ROMANII AU TALENT a intrat o femeie care dupa ce a batut niste tobe, a cerut un autograf juriului pentru copii. Talentul meu este sa bat ritmuri africane si marsul pionieresc , a spus concurenta. Mare ti-e gradina Doamne , a exclamat instantaneu Smiley.

Ora 21.00: Pe scena ROMANII AU TALENT au intrat un grup de bocitoare. Juriul a fost foarte uimit cand si-au inceput reprezentatia, iar Smiley si Pavel nu au avut curajuls a intre pe scena. Mihai Petre le-a spus: La ROMANII AU TALENT cautam un alt gen de spectacol. Ne vedem la anul!!!!

Ora 20.48: Preselectiile merg la Timisoara. Un bucatar din Deva, care a fost inchis 7 ani, a venit la ROMANII AU TALENT sa-si arate talentul vocal. A cantat o piesa hip-hop compusa special pentru mama lui. Andra i-a dat DA, Mihai Petre NU, iar Andi i-a dat DA-ul de care avea nevoie pentru a merge mai departe. Mihai: Mi-a placut ca e mult adevar si emotie in ce faci, insa interpretarea a lasat de dorit. Poate din cauza emotiilor. Insa ai tot respectul meu pentru ca vii si te deschizi in fata noastra. Raspunsul meu e NU.Andra: Taiesti cee ce canti si asta ajunge cel mai repede la public. La interpretare se mai poate lucra. DAAndi: Numai de tine depinde daca ai putea sa ai sau sa nu ai o problema. Nu a fost cel mai bun moment de hip-hop, insa a fost unul dintre cele mai emotionante. Hai sa invatam din probleme si din lucrurile rele si sa ne concentram pe lucrurile bune. Raspunsul meu e DA.

Ora 20.40: Preselectiile ROMANII AU TALENTcontinua in Bucuresti. George (Funny Boy) este de loc din Brasov si a venit cu fratele lui costumat in gorila. Spune ca a venit din placere la ROMANII AU TALENT. Baiatul care aduce distractia in servieta, asa l-a numit mihai Petre. A facut un spectacol de magi-comedie, la care a folosit si maimutificatorul, cum si-a denumit gorila care il insotea. Juriul si publicul s-a distrat si a primit trei de DA. Asa omul si maimuta confirma faptul ca romanii au talent.

Ora 20.30: Preselectiile de astazi de la ROMANII AU TALENT incep la Cluj, acolo unde conform unor studii se consuma cea mai mare cantitate de pasta de dinti. Zambete, buna dispozitie si multe emotii pentru concurentii din aceasta seara, decisi sa impresioneze juriul si publicul.Unul dintre concurenti vrea sa devina regele tarii si spune ca a vorbit cu lumea si a facut memorii la autoritati, insa nu a fost bagat in seama. Drept urmare, asteapta un semn de la Dumnezeu. S-a trezit insa fara nicio veste si suparat ca nici Dumnezeu nu-l baga in seama, nu stia ce sa faca. Mai vrea sa fie viitorul rege al Romaniei? Spune ca s-a autoproclamat Papa ortodox si este increzator in talentul sau: a cantat intr-o orchestra despre care spune ca are un pret mare, nu mai putin de 1 milion de euro. Cum juriul ROMANII AU TALENT nu a fost impresionat, a venit cu o inventie originiala: o lingura care poate fi folosita inclusiv la mamaliga cu lapte. Apoi a mai spus ca vrea o curte rotunda pentru masina sa care sa se invarte pe un rulment, astfel incat sa iasa cu fata fara niciun efort, doar apasand pe un buton. Am in fata un caz care ma depaseste, umorul Romaniei ramane incert , a spus Andi Moisescu. A primit trei de NU.