ROMANII AU TALENT, 22 februarie: Trupa Maria a impresionat juriul

Trupa Maria a fost cel mai emotionant moment al celei de-a doua editii ROMANII AU TALENT. Opt frati au cantat impreuna pe scena in memoria surorii lor care a murit in urma cu cativa ani.

Publicul de la ROMANII AU TALENT a aplaudat indelung, iar Andra a fost mai emotionata ca niciodata. “Voi ati reusit sa imi faceti din nou pielea de gaina” , a exclamat la sfarsit. Trupa Maria a fost momentul serii Romanii au Talent, un grup format din opt fete si baieti care nu sunt doar prieteni foarte buni, ci si frati, toti pasionati de muzica. Au venit cu ideea infiintarii acestei trupe dupa ce sora lor cea mare, Maria, a decedat si au dorit ca grupul sa fie in memoria ei.

“Voi ati reusit sa imi aduceti din nou pielea de gaina. Ma bucur mult ca ati venit la ‘Romanii au talent” , a declarat Andra dupa ce i-a vazut si i-a auzit cantand.Chiar si Mihai Petre a ramas impresionat de legatura dintre ei si de vocile copiilor: Sunteti o familie foarte frumoasa si cred ca fiecare dintre voi are locul lui foarte bine stabilit, el e carismatic, el canta foarte bine la chitara. Intreaga energie este pozitiva . Cred ca ei reprezinta emotia de care aveam nevoie si ca ar trebui sa ii revedem , le-a spus Andi Moisescu.