ROMANII AU TALENT. Ce urmeaza in editia de saptamana aceasta

ROMANII AU TALENT. Pro TV a dat startul semifinalelor LIVE. In fiecare semifinala se aleg cate trei finalisti. Andra s-a aflat intr-o postura foarte provocatoare, imbracata intr-o rochie mulata albastru cu galben, alaturi de Mihai Petre si Andi Moisescu. Lor li s-au alaturat Pavel Bartos si Smiley. Romania a fost in direct, vineri seara, cu ROMANII AU TALENT. Dintre sutele de concurenti care au venit la preselectii sa cucereasca o tara intreaga, doar 60 se vor lupta pentru un loc in marea finala.

UPDATE ROMANII AU TALENT

60 de semifinalisti se intrec in etapele LIVE ale show-ului ROMANIII AU TALENT, acolo unde chiar TU iti alegi favoritii.

Dupa lungi si complicate deliberari, membrii juriului au alcatuit lista celor 60 de concurenti care merita sa mearga in etapele LIVE ale show-ului "Romanii au talent".

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, impreuna cu cei mai simpatici prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, se vor intalni cu cate 12 concurenti, pe parcursul a 5 semifinale. Dintre acestia, doar cate 3, cei mai buni, vor merge in marea finala, care va avea loc pe 10 mai.

In cea de-a doua semifinala ROMANIII AU TALENT se lupta:

Amadance, Andrei Pavel, Corul Fiat Lux, Diana Caldararu, Francesca si Andreea Ilie, George Gache, Ervin Herskovics, Laura Cupsa, Ionela Tarus si Mihai Ungureanu, Nic Mihale, Trupa XTREME, WhoGonStopUs.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE DIN PRIMA SEMIFINALA A CONCURSULUI ROMANII AU TALENT POT FI URMARITE LIVE TEXT PE MONDO NEWS.

UPDATE ROMANII AU TALENT

Ora 23.30: 

Surprinzator sau nu? Iata cine sunt primii trei concurenti care merg in finala "Romanii au talent". 

Conform voturilor publicului, prima finalista aleasa este Gabriela Artene.

 

Cel de-al doilea concurent, dupa numarul de voturi, este Vlad Grigorescu. 

Ceilalti doi clasati in ordinea preferintelor telespectatorilor sunt Stefan Orheanu si Rotari Ghenadie, iar decizia apartine de aceasta data juriului. 

Si… Rotari Ghenadie este cel de-al treilea concurent care merge in finala de pe 11 mai.

Eroii s-au infruntat la ProTV in al treilea sezon al celui mai asteptat show al anului. “Romanii au talent”, blockbuster-ul entertainment-ului romanesc, in fiecare vineri de la ora 20:30 pe ProTV si Voyo.ro.

Ora 23.07: S-a dat START VOT. Telespectatorii pot vota unul dintre cele 12 numere din prima semifinala ROMANII AU TALENT.

Ora 23.00: Urmeaza Gabriela Artene, consultantul financiar care a uimit o tara intreaga cu vocea ei. A fost un moment magic, rasplatit cu ropote de aplauze.

Andra: N-as fi zis ca aveti alta meserie, parca sunteti de o viata pe scena. A fost ca un pansament la suflet.
Mihai: Apreciez momentele care te duc in alta lume. Cand am in fata astfel de momente, uit ca sunt in platoul unei emisiuni concurs. Sunteti mare. Va felicit.
Andi: Nu sunt un profesionist pentru a judeca interpretarea vcala, dar mi se pare cum un neprofesionist reuseste sa ofere publicului un astfel de moment. Bravo.

Ora 22.45: 
Roland Kiss face spectacol de acrobatii cu bicicleta, un sport extrem care iti taie respiratia cu fiecare miscare. A participat la multe concursuri si este multiplu campion national. A facut acrobatie la inaltime cu bicicleta. La sfarsit a marturisit ca i s-a blocat bicicleta chiar de la inceput.

 

Smiley: Nu pot sa spun decat esti nebun.

Ora 22.30: La ROMANII AU TALENT urmeaza mentalistul Vlad Grigorescu. "Sunt ce mi-am dorit, magician. Primul truc a fost cu un nasture. Magia inseamna mai mult decat un truc. Trucuri poate face oricine, dar vreau prin magia mea sa creez emotie, sa spun o poveste".

"Buna seara, am aici un saculet rosu. O sa am nevoie de Smiley si Pavel, va rog sa treceti in dreapta si in stanga mea", si-a inceput Vlad numarul. S-a legat la ochi cu o banda neagra, pe care se afla cate o moneda, care sa-i acopere ochii. Apoi peste banda cu cele doua monezi ce-i acopereau ochii s-au pus mai multe benzi negre, inclusiv una de noapte. I-a spus apoi lui Smiley sa deseneze ceva ce ar recunoaste toata lumea, dar sa nu stie el. Dedesubt a trebuit sa scrie ce a desenat. Pavel a primit un cub normal, pe care a trebuit sa-l amestece.  Smiley a desenat un copac. Pavel a amestecat cubul si i l-a dat lui Vlad. A pus degetul pe cub, pe culoarea galbena. Apoi a fost luat de brate si dus pe scunul din spate. Legat la ochi a incercat sa rezolve partea de culoare galbena. Si-a dedicat numarul tuturor nevazatorilor. 

In timp ce a rezolvat cubul, a ghicit copacul desenat de Smiley. Apoi a aratat la camera culoarea aleasa de Pavel si completata. S-a dezlegat la ochi si a primit aplauzele publicului. Inainte sa incheie, a aratat ce se afla in sacula dus pe scena. Acolo era un alt cub cu o fata galbena si celelalte parti identice.

Juriul s-a ridicat in picioare si l-a aplaudat la unison cu publicul.

Andi: Am asistat la un moment exceptional de entertainment. Vlad este unul dintre cei mai buni.
Andra: Ma bucur ca a venit, sincer m-ai lasat fara cuvinte.
Mihai: Apreciez la tine capacitatea de a interactiona c publicul. Numerele de magie sunt multe, insa numerele magice sunt rare.

Ora 22.20: Mihai Dobirceanu este dansatorul preferat al Andrei si urmeaza pe scena ROMANII AU TALENT. Si-a vandut laptopul pentru a veni la Bucuresti, bani din care si-a cumparat incaltari si hain si spune ca atunci cand danseaza, traieste. "In seara asta vreau sa arat ca nu am facut coregrafie inainte si ca pot", a spus Mihai inainte de dans. A avut parte de o asistenta sexy, care i-a dat tonul de dans.

Mihai: Si eu as fi vrut sa fac comentariu pe notele asistentei. Ce i-a dat de a dansat atat de bine? Ai fost foarte bun, ai facut o alegere inspirata. Bravo felicitari.
Andra: Si eu m-am uitat la asistenta. Cred ca Mihai s-a uitat la inceput si la sfarsit cand a fost asistenta. Ma bucur pentru tine si iata, esti acolo unde meriti.
Andi: Esti un dansator inspirat si cumpatat. Te-ai oprit la momentul oportun, atentia a fost indreptata catre pentru tine.

Ora 22. 10: Urmeaza un moment de biliard cu Gabi Visoiu, maestrul biliardului artistic. A inceput tarziu, dupa 20 de ani. Dupa cateva luni de antrenament in club, a ajuns la concluzia ca trebuie sa-si ia masa lui. "Este foarte usor sa bagi mai multe bile deodata daca sunt aranjate de cine trebuie", si-a inceput Gabi reprezentatia. A reusit un numar spectaculos, cu o tanara blonda, care la final s-a urcat pe cele doua triunghiuri asezate pe cate doua randuri de 3 bile. In locul bileinegre de la primul rand a reusit sa aduca bila alba, iar blonda a ramas pe triunghiuri. E primul numar pentru care toti trei jurati s-au ridicat in picioare.

Pavel Bartos s-a riscat sa execute la masa de biliard "Piramida lui Smiley". A introdus toate cele patru bile dintr-o singura lovitura. Sala a aplaudat momentul in picioare.

Andi: Orice as spune se poate intoarce impotriva mea. A reusit perfectiunea inclusiv in conditii de stres. Esti cu adevarat Mr Perfect.
Mihai: E din ciclul ajutati-ne sa le inchidem gura. Asta a fost buna. Fantastic, surprinzator, spectaculos. Ai toate atuurile.
Andra: Numele tau spune totu;. Ne-ai uimit, ne-ai ridicat in picioare, jos palaria.

Ora 22.03: Urmeaza muzica simfonica cu acordeonistul Ghenadie Rotari. Andi Moisescu il aplauda in picioare. Se pare ca este numarul lui preferat de pana acum.

Andra: Mi-a placut inca de la preselectii. Am spus atunci ca ne-ai racorit, ai facut-o si in seara asta. Esti profi, trebuie sa-i convingi si pe cei de acasa. Am sa te votez.
Mihai: Genial si-atat. Genial, te vreau inf inala si cred ca romanii au nevoie de tine in finala, esti un exemplu de calitate.
Andi: Nu numai ca as plati bilet sa te vad, dar as plati si biletele pentru toti prietenii tai.

Ora 21.50: Urmeaza dansatorul Stefan Orheanu. Juratii au ramas impresionati de dansul copilului.

Mihai: Pana acum mi-a placut cel mai mult numarul tau. 
Andra: E momentul meu, te felicit pentru tehnica cu care lucrezi. 

Ora 21.40:
Pe scena ROMANII AU TALENT au intrat fratii din trupa Maria. Au fost rasplatiti cu ropote de aplauze inca de cand au inceput sa cante. Au facut un show incredibil, inclusiv prin prezenta scenica si vocile deosebite. 
Andra: M-ati binedispus, sunt fericita ca ati evoluat. Nu stiam ca stiti sa cantati la instrumente. Mi-ati transmis emotie si o stare buna, desi tehnica vocala nu e excelenta. Daca voi avea o fetita, ii voi pune numele Maria.
Mihai: Mi-a placut momentul vostru, cand sunteti impreuna pe scena degajati o energie fantastica. La momentele de solo inca nu sunteti foarte bine pregatiti, insa atu-ul vostru va fi energia. Va fi greu pentru finala, insa sunteti foarte pozitivi.
Andi: Indiferent care va fi verdictul publicului, voi ati inceput deja un drum si ma astept sa ne reintalnim la diverse evenimente.

Ora 21.17: Un artist papusar cu masterat, care a lucrat inclusiv ca bona, s-a apucat sa fie din nou ventriloc dupa chiar in timp ce era bona. Bunicuta este cel mai drag personaj al ei. Ventrilocul Crina Zvoboda impreuna cu bunicuta ei seeeexy Julieta este urmatoarea concurenta de la ROMANII AU TALENT. Smiley a participat si el la momentul haios. La final, Pavel Bartos a adus verighete pentru bunicuta sexy si Smiley. "Tu esti cel mai sexy dintre toti. Esti idolul meu", i-a spus bunicuta lui Smiley.

Mihai: Am avut mici indoieli la chestia cu padurea, insa tu ma fascinezi, reusesti sa faci atatea lucruri deodata. Mi-a placut foarte mult momentul. Felicitari, mi-a placut.
Andi: Mi-a placut, ingeniasa aducreea lui Dima (Smiley n.r) insa bunica, tu esti salvarea lui Mihai Traistariu cu parul.

Ora 21.10: La ROMANII AU TALENT urmeaza trupa de dans UST Freestylers Crew.

Andra: Punctul vostru forte este cireasa voastra acolo cu voi in trupa. Bravo baieti.
Andi: Mi-am adus aminte de examenele din facultate.
Mihai: Ati fost buni, dar energia n-a venit din voi ci din ritm. Ca sicum puneti aceeasi piesa si o dati din ce in ce mai repede. Pentru un dansator nu e neaparat o calitate. Mi-ar fi placut ca aceasta energie sa vina din dans. Sters numarul. Imi place de ei ca trupa, dar in seara asta mi s-a parut mai copilareasca alegerea.

Ora 20.55: A vazut un filmulet pe internet si desi lucreaza la un call-center, s-a apucat de pictat. Foloseste obiecte ciudate, unele chiar gunoaie. Are tehnica, dexteritate, capacitate de a improviza din cateva culori si forme geometrice. Dupa ce l-a vazut lumea la Romanii au Talent, a inceput sa fie cautat. La preselectii a pus Cosmosul pe o bucata de hartie. Numele lui este Zoltan Martonos si este al doilea concurent din aceasta seara. 

Si in aceasta faza a emisiunii Romanii au Talent a pictat tot pe o tema SF: un tablou citadin, cu doua astre ivindu-se pe fundal.

Mihai: Mai degraba o exprienta personala decat una de masa. Sa vedem.
Andra: A meritat asteptarea, esi momentul nu este foarte spectaculos. Esti foarte ingenios.
Andi: Sunt fermecat de arta lui Zoltan. Pare ca totul e sortit esecului, insa brusc se intampla ceva magic. Din moment ce ne-ai spus ca dupa preselectie ti-ai vandut toate tablourile, nu mai are rost niciun comentariu.

Ora 20.45: Prima editie Live a sezonului 3 ROMANII AU TALENT a inceput cu un moment extraordinar prezentat de baietii de la baietii de la Parkour Oradea.

Mihai: V-ati organizat mai bine coregrafia decat la preselectii, ati fost mult mai atenti la detalii. La capacitatea de a transmite dincolo de scena, catre noi, publicul… mi-ar fi placut sa fiti mai explozivi.

Andra: E multa munca si ati fost emotionati. Mi-a placut mult ca ati facut sa para ca e un jos, dar de fapt e foarte multa munca.

Ora 20.40: Andra a aparut pe scena imbracata intr-o rochie sclipitoare albastru cu galben.


Ora 20.35: Pavel Bartos si Smiley deschid emisiunea ROMANII AU TALENT. "Wow, mi-era dor", a spus Smiley. 120.000 de euro este premiul cel mare pus in joc.

Ora 20.30: Incepe showul ROMANII AU TALENT. In aceasta seara ii vom vedea pe

In ringul primei semifinale vor urca vineri mentalistul Vlad Grigorescu, Gabi Visoiu, maestrul biliardului artistic, Gabriela Artene, consultantul financiar care a uimit o tara intreaga cu vocea ei, Kiss Roland ale carui acrobatii cu bicicleta iti taie respiratia cu fiecare miscare, dansatorii Mihai Dobirceanu si Stefan Orheanu, baietii de la Parkour Oradea, acordeonistul Rotari Ghenadie, fratii din trupa Maria, space painter-ul Zoltan Martonos, trupa de dans UST Freestylers Crew si ventrilocul Crina Zvoboda impreuna cu bunicuta ei seeeexy.
 
Invitatii speciali ai primei editii live a show-ului de la ProTV vor fi Gigel Frone si Tudorel Popa, doi dintre concurentii care au facut senzatie in sezonul al doilea al emisiunii si cetersaul Vasilica Godja, cel care reuseste sa faca minuni cu arcusul sau de fiecare data.
La fel ca in sezoanele anterioare, regulile concursului sunt aceleasi: dintre cei 12 concurenti prezenti in fiecare dintre cele 5 semifinale LIVE, doar trei vor ajunge in marea finala de pe 10 mai.
Cei care vor decide sunt atat publicul cat si juriul. In urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasati. Doi dintre ei vor merge direct in etapa urmatoare, iar juriul va alege inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4.
Asadar, in mare finala 15 concurenti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro si titlul de cel mai talentat roman al tarii.
Show-ul ROMANII AU TALENT continua, in aceasta seara, in format LIVE. Asadar preselectiile s-au incheiat si editiile ROMANII AU TALENT inregistrate au luat sfarsit. Urmeaza partea cea mai grea a concursului, care va da emotii atat concurentilor, cat si juriului ROMANII AU TALENT. Incepand din aceasta seara, toate emisiunile vor fi realizate in direct din Buftea.

Asadar ROMANII AU TALENT continua diseara, de la ora 20:30, la ProTV, in format LIVE. Dintre sutele de concurenti care au venit sa cucereasca o tara intreaga, doar 60 se vor lupta pentru un loc in marea finala. Mondo News va transmite in format LIVE TEXT cele mai importante momente din emisiune.
In ringul primei semifinale vor urca vineri mentalistul Vlad Grigorescu, Gabi Visoiu, maestrul biliardului artistic, Gabriela Artene, consultantul financiar care a uimit o tara intreaga cu vocea ei, Kiss Roland ale carui acrobatii cu bicicleta iti taie respiratia cu fiecare miscare, dansatorii Mihai Dobirceanu si Stefan Orheanu, baietii de la Parkour Oradea, acordeonistul Rotari Ghenadie, fratii din trupa Maria, space painter-ul Zoltan Martonos, trupa de dans UST Freestylers Crew si ventrilocul Crina Zvoboda impreuna cu bunicuta ei seeeexy.
                   
ROMANII AU TALENT: Invitatii speciali ai primei editii live a show-ului de la ProTV vor fi Gigel Frone si Tudorel Popa, doi dintre concurentii care au facut senzatie in sezonul al doilea al emisiunii si cetersaul Vasilica Godja, cel care reuseste sa faca minuni cu arcusul sau de fiecare data. 
ROMANII AU TALENT: La fel ca in sezoanele anterioare, regulile concursului sunt aceleasi: dintre cei 12 concurenti prezenti in fiecare dintre cele 5 semifinale LIVE, doar trei vor ajunge in marea finala de pe 10 mai. 
ROMANII AU TALENT: Cei care vor decide sunt atat publicul cat si juriul. In urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasati. Doi dintre ei vor merge direct in etapa urmatoare, iar juriul va alege inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4. 
Asadar, in mare finala 15 concurenti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro si titlul de cel mai talentat roman al tarii.