ROMANII AU TALENT: De ce este Smiley atat de indragit?

Show-ul ROMANII AU TALENT face un rating foarte bun postului Pro TV si asa cum era de asteptat, au aparut si criticii care sustin ca in culisele concursului s-ar trage sfori pentru anumiti concurenti.

Smiley demonteaza toate acest zvonuri si sustine ca la ROMANII AU TALENT nu exista pile.Co-prezentatorul de la ROMANII AU TALENT, dealtfel un cantaret indragit de fani de toate varstele, a tinut sa sublinieze ca cheia spre succes este doar talentul si felul in care iti pregatesti numarul.Intrebat daca i s-a intamplat sa fie cautat in culise de mamele concurentilor de la ROMANII AU TALENT, pentru a le pune o vorba buna copiilor, Smiley a raspuns: “Mi se intampla ca si mamele sa fie fane, dar la noi nu exista pile. Cheia spre succes e doar talentul si felul in care iti pregatesti numarul! Sunt in relatii bune cu toti oamenii, facem poze, dam autografe in limita timpului disponibil…”, a spus Smiley pentru Pro TV Magazin.

Putini sunt cei care cunosc numele real al lui Smiley. Acesta este Andrei Tiberiu Maria, are 29 de ani si este cunoscut sub numele de scena Smiley. S-a nascut pe data de 27 iulie 1983 in Pitesti, judetul Arges, si s-a indragostit de muzica la 10 ani. A debutat pe piata muzicala in 2001, cu trupa SIMPLU.