ROMANII AU TALENT: Demonstratie de talente mioritice!

Emisiunea ROMANII AU TALENT a continuat vineri, 8 Martie, cu o noua editie care a adus pe micul ecran un nou val de talente. Romanii au aratat cat sunt de talentati si au adus pe scena emisiunii ROMANII AU TALENT momente surpriza, tensionate ori emotionante. Nu uitati ca au inceput inscrierile pentru urmatorul sezon ROMANII AU TALENT!

Detalii aflati mai jos.ROMANII AU TALENT a fost transmisa in format Live Text pe site-ul Mondo News.

In aceasta seara veti vedea ce surpriza va pregateste Smiley

In cea de-a patra editie ROMANII AU TALENT, au fost surprize, momente tensionate, numere emotionante si acte artistice neasteptate. La Timisoara, Mihai Petre le-a oferit telespectatorilor o super demonstratie de dans. Dupa ce o pereche de dansatori si-a incheiat numarul, prezentatorii si juratii au trecut si ei la dans.

UPDATE ROMANII AU TALENTOra 22.00: Ghenadie Rotari a interpretat fabulos la acordeon pe scena ROMANII AU TALENT. Deci se poate canta si asa ceva cu acordeonul . Daca Andi Moisescu i-a spus: “Bravo, a fost exceptional , inseamna ca numarul lui merita!!! Aveam nevoie de un astfel de moment. Deci se poate canta si asa ceva cu acordeonul” , a exclamat entuziasmat Pavel Bartos. La randul sau, Andi Moisescu l-a laudat: “Sa fii sigur ca e ceva de sus. Parca l-am ascultat pe Richard Galliano , celebrul acordeonist francez. Bravo, a fost exceptional”, a completat el. Ghenadie Rotari a fost trimis cu viteza sunetului in etapa urmatoare de catre cei 3 jurati, care nu mai conteneau cu cuvintele frumoase la adresa lui.

Ora 21.15: Unul dintre cele mai bune momente de la ROMANII AU TALENT a fost a unui concurent care i-a desenat pe Mihai Petre, Andi si Andra din 3 miscari si apoi a aruncat cu pulbere sclipitoare. Au iesit trei tablouri superbe si a primit trei de DA.

Ora 21.00: Auditiile au ajuns in Capitala. Performers Crew au facut show pe scena ROMANII AU TALENT din Bucuresti.

Ora 21.05: Dan Spataru a revenit pe scena ROMANII AU TALENT. A venit cu versurile dupa el, impaturite intr-un dosar. La final a cantat si pentru Mihaela, iubita lui din culise. “E o pereche pe care n-o voi uita niciodata, dar nici n-o voi intelege” , a spus Mihai Petre la final.

Ora 21: Un tanar a vrut cu tot dinadinsul sa-si demonstreze capacitatile de mentalist, insa nu a reusit sa conbinga pe nimeni. Mai mult, a reusit sa-l enerveze pe Mihai Petre caruia i-a spus ironic: “Bai pustiu'” . In zadar a incercat sa-l convinga si pe Smiley in culise, nu a reusit.

Ora 20.40: O femeie de serviciu din Iasi vrea sa danseze step la ROMANII AU TALENT. A invatat singura de pe filmulete si a strans bani pentru a-si cumpara pantofii de step. Marturiseste ca isi doreste sa aiba o sala de dansuri, acolo unde sa predea cursuri de step. Cei mai ieftini pantofi de step au costat-o 1500 de lei. A facut curatenie peste program pentru a strange banii.N-a fost un dans extraordinar, insa Mihai Petre a apreciat-o pentru ca a facut un sacrificiu pentru pasiunea ei. Si Andi Moisescu a fost de aceeasi parere. Andi i-a dat DA, Andra i-a dat tot DA, iar Mihai Petre i-a spus un sincer DA pentru puterea exemplului.

Ora 20.35: Auditiile ROMANII AU TALENT incep la Iasi. Pavel Bartos a dat startul emisiunii cu binecunoscutul hit Romanii Au Talent. Editia este deschisa de un grup de fete si baieti care prezinta un moment de gimnastica aerobica si acrobatica. Un exercitiu de grup bine realizat si la final rasplatit cu ropote de aplauze. Un fel de Cirque de Soleil de Romania!!! Grupul a primit trei de DA si trec in etapa urmatoare a emisiunii ROMANII AU TALENT.

ROMANII AU TALENT: Pavel a tinut sa devina pentru cateva minute Mihai Petre asa ca si-a dat parul pe spate si si-a gasit imediat si o partenera de dans: pe Smiley, caruia i-a confectionat ad-hoc si un costum de dans. Cu miscari ferme si o atitudine pe masura cei doi au venit in fata publicului pentru o demonstratie de dans sportiv de neuitat.

ROMANII AU TALENT: Mihai Petre a fost si el invitat la dans de concurenta ce tocmai isi terminase numarul, iar oferta a fost de nerefuzat. Asa se face ca pe scena de la “Romanii au talent” a inceput o adevarata petrecere, miscarile lui Mihai starnind ovatii si ropote de apaluze!

ROMANII AU TALENT: Te simti erou, hai sa arati ce stii. Inscrie-te in urmatorul sezonPro TV a dat startul pentru preselectiile pentru urmatorul sezon al show-ului Romanii au talent , cel mai de succes show al momentului.La Romanii au talent nu exista niciun fel de limita de varsta, tot ceea ce conteaza sunt talentul si dorinta de a-l impartasi tuturor. Nu exista restrictii nici in ceea ce priveste numarul celor care isi propun sa-si etaleze talentele, astfel incat la preselectii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionisti sau nu, scena este deschisa tuturor celor care vor sa-si implineasca un vis. Oricine are un talent, indiferent care ar fi acesta, poate intra pe pagina http://inscrieri.romaniiautalent.ro/ si se poate inscrie la preselectii chiar din acest moment.