ROMANII AU TALENT: Mihai Petre, impresionat de Andrei Andronache

Show-ul ROMANII AU TALENT a debutat in forta, vineri seara, cu cel de-al treilea sezon. Un magician din Republica Moldova a reusit sa faca deliciul publicului la preselectiile ROMANII AU TALENT de la Iasi, concurentul reusind sa-l faca pana si pe Mihai Petre sa rada.

Andrei Andronache a prezentat un numar nu foarte spectaculos, insa atat de haios, incat juriul s-a tavalit de ras. Andrei Andronache a venit increzator ca are sanse de 87% in competitie. Inarmat cu un pahar, concurentul a avut nevoie pe scena ROMANII AU TALENT de o tanara din public, pe care a poreclit-o Marioara, si de Smiley, pe care l-a poreclit Ion. Asa a inceput povestea cu… soricelul. Si ce poveste! Andrei si-a inceput numarul de magie in forta.

Cu ajutorul asistentilor, Andrei Andronache a reusit cu mult umor sa faca un soricel, despre care a spus ca este soricelul lui Mihai Petre, sa dispara intr-o gaurica. “Esti cel mai haios magician pe care l-am vazut pana acum, i-a spus Mihai Petre.In timp ce isi primea verdictul, Andrei a inceput sa manance o banana. “Ai nevoie de energie?”, l-a intrebat intrigat Mihai.

“Am emotii”, i-a raspuns concurentul. “Nu stiu daca a fost numar de magie. Divertisment a fost cu siguranta”, a completat Andra. “Andrei, o sa fiu sincer cu tine. Eu nu cred ca esti talentat. Cred ca esti unul dintre CEI mai talentati magicieni pe care i-am vazut in viata mea. Imi doresc sa te vad si sa te revad cel putin pana in finala”, i-a spus, de asemenea, Andi Moisescu. Andrei Andronache a trecut in etapa urmatoare cu 3 X DA . “Asta e marele hit. A fost NU un numar de magie, ci un numar magic”, crede Andi Moisescu.