ROMANII AU TALENT, editia 5: Cele mai tari momente

Cea de-a cincea editie a show-ului Romanii au talent , sezonul 3, de la Pro TV, a fost una cu emotii de tot felul, talente care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare, un juriu pus la incercare de numere extraordinare si un cuplu de prezentatori pus mereu pe sotii.

Primul concurent al serii a fost Calin Marincas, care a urcat pe scena de la “Romanii au talent” si a facut spectacol! Niciunul dintre cei trei jurati nu se astepta la o asemenea prestatie: voce, imitatii, actorie…toate intr-un singur act. ”Imi place nebunia asta a ta”, i-a spus Mihai, care a marturisit ca a descoperit in numarul lui o placere vinovata . A urmat pe scena Erwin Herskosvics, care are 22 de ani, este din Satu Mare si face beatbox de aproape sase ani. Tanarul este bun prieten cu Cosmin Agache, fost concurent la “Romanii au talent”, si a reusit sa impresioneze juriul cu abilitatile sale. “N-am mai auzit asa ceva pana acum”, a marturisit si Andi Moisescu.

Gabi Visoiu a incantat juriul si publicul de la “Romanii au talent” cu trick-urile sale de billiard, reusind performanta de a baga 14 bile dintr-o singura lovitura! Un alt moment intens al serii a fost prezenta tinerilor Remus si Paul pe scena. ”Voi sigur sunteti in toate mintile?”, i-a intrebat Andi pe cei doi tineri, care au facut inimile juriului sa stea pe loc atunci cand le-au folosit chiar masa la care stateau asezati pentru numarul de parkour prezentat. „Surprinzator, ne-au lasat cu gura cascata, nu stiam ce se intampla”, a declarat Mihai Petre. Cei doi baieti au plecat acasa cu 3 de DA si va vor uimi si in etapa viitoare.

Crina Zvoboda si bunica ei, Julieta, au facut deliciul publicului vineri seara.De meserie ventriloc, Crina a reusit sa starneasca hohote de ras cu momentul ei si sa primeasca “DA” din partea tuturor celor trei jurati. Bunicuta indragostita de Smiley le-a facut complimente tuturor barbatilor de la Romanii au talent , iar pe preferatul ei l-a atacat in culise, hotarata fiind sa-i smulga un sarut. Sa-mi dai add pe Facebook , i-a strigat ea lui Smiley, care a dat replica instantaneu: Uite ca si la varsta asta mai viseaza la cai verzi pe pereti! .Toti au crezut ca a venit pe scena in stare de ebrietate, dar era doar o pacaleala! Erawio a oferit una din marile surprize ale serii.“Ce bine si-a facut numarul!” a exclamat Smiley dupa ce a vazut prestatia tanarului dansator. “Meriti toate aplauzele noastre” i-a spus si Andra, iar Andi i-a marturist: “Omule, esti senzational. E incredibil cata emotie ne transmiti chiar si cand stai. Rar am vazut asa ceva!”.