ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Cele mai spectaculoase momente

ROMANII AU TALENT: Editia de vineri, 22 martie a emisiunii ROMANII AU TALENT a inscris un nou record de audienta, devansand meciul Ungaria – Romania transmis de postul public de televiziune. Romanii au preferat showul ROMANII AU TALENT atat la nivel national, cat si in mediul urban, unde a obtinut cele mai bune cifre de audienta de la lansarea sa din urma cu doi ani.

ROMANII AU TALENT: Mai mult decat atat, pe publicul comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, emisiunea “Romanii au talent’ este pe locul al 3-lea ca audienta in istoria monitorizarii TV, dupa meciurile Rapid – Steaua si Middlesbrough – Steaua din Europa League (Cupa UEFA) din 2006.

ROMANII AU TALENT: In minutul de maxima audienta de la 21.08 emisiunea “Romanii au talent” era urmarita de peste 6 milioane si jumatate de romani, iar in minutul de la 22.32, show-ul de la ProTv inregistra pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinde intre 18-49 de ani, un virf de audienta de 37,1 puncte de rating si o cota de piata uriasa de 61,9% cota de piata.
 
Programul “Romanii au talent” difuzat de ProTv vineri seara a spulberat din nou concurenta, fiind lider detasat la nivelul tuturor categoriilor de public.
 
Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata intre 20.30 – 22.57 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani una record de
 

29,7 puncte de rating si a atins o cota de piata de 52,1 procente. Pe “podium” au mai urcat TVR1 cu 9,5 puncte de rating si 16,6% cota de piata, iar pe locul al treilea postul Acasa cu 2,3 puncte de rating si 4,0% cota de piata. Antena 1 s-a clasat abia pe locul al patrulea dupa ProTV, TVR1 si postul Acasa inregistrand o audienta de 13 ori mai mica fata de cea a postului lider, ProTV, doar 2,2 puncte de rating si 3,9% cota de piata.

 

Clasamentul ramine neschimbat si pe intreg publicul din mediul urban. ProTv s-a instalat confortabil pe primul loc cu 27,0 puncte de rating si o cota de piata de 44,2% fiind urmarit pe tot parcursul emisiunii de aproape 3 milioane de telespectatori, urmat de TVR1 cu 10,8 puncte de rating si 17,7% cota de piata, de postul Acasa si abia apoi de Antena 1 care a obtinut o audienta de doar 2,3 puncte de rating si 3,7% cota de piata.
 
“Romanii au talent” a fost lider de piata absolut si la nivelul intregii tari cu o audienta medie 27,3 puncte de rating si o cota de piata de 43,9 procente, fiind urmarita in medie de peste 5 milioane de romani. Antena 1 s-a clasat pe locul al 5-lea cu 2,6 puncte de rating si 4,1% cota de piata, dupa TVR1 cu 10,4 puncte de rating si 16,8% cota de piata, Kanal D si postul Acasa.
 
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Cele mai spectaculoase momente ale editiei din 22 martie

Eroii continua show-ul la ProTV. Emotii de tot felul, talente care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare, un juriu pus la incercare de numere extraordinare si un cuplu de prezentatori pus mereu pe sotii fac din nou deliciul telespectatorilor.

Magicianul Marcu Alexandru a venit la Romanii au talent pentru a arata ca romanul este talentat, este frumos, poate si vrea .
 

Marcu Alexandru si-a facut o intrare spectaculoasa pe scena de la Romanii au talent : a coborat pe o franghie. Dupa ce i-a pus pe spectatori sa arunce o minge verde prin sala si sa aleaga o carte, Marcu Alexandru i-a intrebat pe jurati daca vor sa schimbe cartea, iar acestia au ales un trei de trefla.

 

Tanarul a scos apoi un pachet de carti alb, neprintat. A intins cartile pe masa, iar pe ele era scris negru pe alb: trei de trefla. Esti foarte bun , i-au spus Andra si Andi. Marcu Alexandru merge mai departe la Romanii au talent cu trei de da .

Cosmin Berzintu i-a incantat pe toti inca din primele secunde cu vocea sa. Andi: Iti multumesc ca imi dai ocazia sa iti spun da . Mihai: Din tot sufletul da. Sunt foarte rari oamenii ca tine si trebuie sa ii pretuim . Mihai Cuciureanu iubeste mult StirileProTV, iar in aceasta seara le-a aratat tuturor cum s-ar desurca in postura de prezentator. Publicul a gustat momentul, insa juriul a decis ca drumul lui se opreste aici.

Kiss Roland, din Oradea, practica bike trial de opt ani si este multiplu campion national. A venit la Romanii au talent pentru a face mai popular acest sport.

Pe scena de la Romanii au talent au fost aduse diverse obstacole, iar Kiss Roland a sarit din loc in loc, pe o roata, fara nicio problema.

 

Punctul culminant a fost atins insa atunci cand pe scena a ajuns o tanara, care s-a asezat pe jos, iar Kiss Roland a trecut de mai multe ori cu bicicleta peste ea, clipe in care toata lumea a fost tinuta cu sufletul la gura. Dupa ce momentul periculos s-a sfarsit, toata lumea a rasuflat usurata.
 
Un numar cel putin de semifinala , a fost de parere Andra. Andra, Andi si Petre au spus un da hotarat, iar Kiss Roland merge mai departe la Romanii au talent .

Micul handicap de la mana nu l-a impiedicat deloc pe Horia Hodisan sa danseze in voie pe scena de la Romanii au talent . Horia merge in etapa urmatoare cu trei de da .

Busa Sebastian a facut o adevarat demonstratie de Beat Box la Romanii au talent , care a fost precedata de o introducere pe masura. Cu trei de da , Busa Sebastian merge mai departe.

Momentul oferit de Uninvented Theatre amp; Zero Gravity Dance la Romanii au talent a fost unul cu totul special. Este incredibil cat ati reusit sa insufeltiti acel manechin, voi patru , a exclamat Andi. Cu trei de da , Uninvented Theatre amp; Zero Gravity Dance merge mai departe la Romanii au talent .

Dansatorii de la WhoGonStopUs au incins atmosfera si merg in faza urmatoare la Romanii au talent . Fetele din corul Fiat Lux le-au cantat celor trei jurati si avanseaza in etapa urmatoare.
 
Copiii din ansamblul Miorita i-au facut pe toti sa se simta bine, insa juriul a considerat ca nu sunt pregatiti sa mearga mai departe.
 
Tobosarul Loren Mihalache, in varsta de 13 ani, merge in etapa urmatoare cu trei de da . Radu Sorin si Radu Bianca au interpretat o piesa rock. Mihai a spus nu , insa Andi si Andra au intors decizia si i-au trimis in runda urmatoare.

Cei de la Trupa Extreme au dat dovada de o agilitate si forta iesite din comun. Acestia avanseaza in etapa urmatoare cu trei de da .

Cei de la Romani Butiq au dat petrecere pe scena Romanii au talent . Cu trei de da , membrii formatiei merg in faza urmatoare.

In urma cu patru ani, Petrica Hartescu a suferit un accident rutier in urma caruia a ramas fara piciorul drept. Vreau sa transmit fericire si un zambet pe buzele celor din fata mea , a spus acesta cand a pasit pe scena Romanii au talent .
 
Petrica Hartescu s-a apucat apoi sa picteze cu degetul pe sticla peisaje superbe din natura. Mie mi-a placut foarte mult , a spus Mihai Petre. Toti cei trei jurati au decis: Petrica Hartescu merge mai departe la Romanii au talent .

Florica Marcovici, sora geamana a lui Gigel Frone si-a adus la Romanii au talent chitara si a cantat o melodie compusa chiar de ea. Andi: Raspunsul pentru intreaga demonstratie este nu . Andra: Raspunsul meu este nu . Mihai: Esti haioasa, insa raspunsul este nu . Nu e nicio problema , a spus Florica.

Andrei Craciun a urcat pe scena la Romanii au talent si le-a oferit la inceput tuturor o scurta definitie a magiei . Apoi, Andrei Craciun a rugat-o pe Andra sa aleaga o carte pe care era o jucarie din pachet, dupa care i-a pus cateva intrebari. Pe baza limbajului corpului, tanarul magician a ghicit ce anume aparea pe cartea aleasa de Andra.

 

Andrei Craciun i-a chemat apoi pe scena pe Smiley si Pavel, le-a curatat aura si l-a atins pe Pavel pe brat, insa cel care a simtit a fost Smiley. Acesta a repetat cu succes figura, insa cu cei doi prezentatori in roluri diferite. Nu cred! , a exclamat uimita Andra. Toti cei trei jurati au hotarat ca Andrei Craciun sa mearga in etapa urmatoare la Romanii au talent .

Bodi Ileana le-a recitat celor trei jurati poezii. Momentul nu a fost unul prea bun, au concluzionat Andi, Andra si Mihai. Bodi Ileana a primit trei de nu .

Raul Bocse a venit la Romanii au talent pentru a arata talentul sau de olar. Andi: A fost un moment dragut, insa raspunsul meu este nu . Andra: Raspunsul meu este da . Mihai: Imi pare rau sa va dezamagesc, nu sunteti pregatiti pentru a merge mai departe .