ROMANII AU TALENT, sezonul 3: Dumitru Emil: “Sabrina imi da pijamale de noapte!”

Show-ul ROMANII AU TALENT a debutat aseara, la Pro TV, cu sezonul 3. Au fost numere care mai de care mai spectaculoase, insa unele au reusit doar sa starneasca rasul spectatorilor.

Este si cazul unui concurent din Caracal, care a venit pe scena ROMANII AU TALENT cu mult tupeu si sa zicem incredere in el. Insa nu a reusit decat sa starneasca deliciul spectatorilor si al juriului. Dumitru Emil este din Caracal, are 43 de ani. Mai precis: 15.04.1969, Berbec, asa cum s-a prezentat pe scena ROMANII AU TALENT Boys, boys, boys. Sabrina imi da ciorba de burta, cam asta a cantat concurentul. Numai ca la aceasta interpretare, juriul a ras cu lacrimi, Andi Moisescu fiind la un pas sa cada cu scaunul.

“E foarte important ca ne-ati spus si zodia”, a tinut sa-i spuna Andi Moisescu inca de la inceput, dupa ce concurentul s-a prezentat cu data de nastere si zodie. “Pai asa se face normal”, i-a explicat concurentul. “Mihai, te rog sa te prezinti si tu”, l-a invitat Andi pe colegul lui. “Eu sunt tot Berbec”, i-a raspuns acesta. “Atunci, vorbiti ca de la Berbec la Berbec”, a adaugat Andi, dupa care a urmat un shimb de replici behaitoare intre Mihai Petre si concurent: Behehe! , Mehehe! , Behehe! , Mehehe! Am incheiat citatele.

Dar nu acesta era talentul lui Emil, ci cantecul si… dansul. El a reinventat o piesa a Sabrinei, spre deliciul tuturor. Boys, boys, boys, Sabrina imi da pijamale de noapte. Boys, boys, boys, Sabrina spune imi place ca esti Berbec. Boys, boys, boys, Sabrina imi da ciorba de burta. Cam asa au sunat versurile piesei interpretate de Dumitru pe scena ROMANII AU TALENT.Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, Emil a inceput sa danseze si pe mega hitul Gangnam Style , ridicand sala in picioare. Totusi, el nu a reusit sa treaca in etapa urmatoare.