Radu Mazare, despre pestii morti de pe litoral: Nu putem sa ne plangem in continuu!


Edilul Constantei, Radu Mazare, a declarat joi seara ca Primaria din Constanta nu are nicio treaba cu plajele, astfel ca situatia pestilor morti de pe litoral nu ii intra in atributii.

Mazare s-a aratat nemultumit de faptul ca quot;romanii se plang in continuu quot; ori ca ploua prea mult si nu pot merge la mare, ori ca e prea cald si sunt radiatii, ori ca sunt pestii vii care musca, ori ca sunt pesti morti.

quot;Se plang romanii nenorocirea de pe lume! Cand ploua si sunt inundatii, unde sa mergem pe litoral! Cand nu sunt ploi, a venit canicula asadar nu va expuneti la soare ca muriti! Cand nu e canicula, sunt radiatii … eu asa vad la televizor. Ca parca daca esti in Turcia, nu e nici canicula … acolo n am vazut recomandari! Acum am ajuns la apa, pana acum erau pesti vii care muscau, acum sunt pesti morti. Tot timpul ne plangem! quot;, a spus Mazare la postul local Neptun TV.

quot;Eu m-am dat cu zmeul si m-a incolacit o meduza, am stat bolnav doua zile, dar nu m-am plans. Si-n Egipt daca ai calcat pe un arici de mare sau pe vreun coral, te-a paralizat. Nu mananca rechinii surfisti in Australia? quot;, a exemplificat primarul Constantei.

Mazare a explicat ca Primaria Constanta nu are nicio legatura cu plajele, subliniind ca quot;ar trebui sa scapam de madam Nuti quot; pentru a fi continuate investitiile in Mamaia.

quot;Nu putem sa ne plangem in continuu! Sigur, primaria e de vina c-au murit pestii… dar primaria n-are nicio treaba cu plajele. Ar trebui sa scapam de tanti Nuti sa continuam investitiile in Mamaia, sa aducem turisti, sa dezvoltam agrementul, niste barci, nu sa ne plangem c-au murit pestii. Pun pariu ca dupa ce-o sa se termine cu pestii, o sa apara altceva quot;, a mai declarat Mazare la Neptun TV.