Raluca Lazarut si-a cumparat apartament in Bucurestii Noi

Vedeta de la Antena 1 a devenit, in sfarsit, proprietareasa. Dupa luni intregi, cautarile au luat sfarsit. Cu banii stransi cu ajutorul parintilor si cu un credit bancar, Raluca si-a achizitionat un apartament de 75 mp in Bucurestii Noi.

Raluca Lazarut are motiv sa sarbatoreasca. Recent, aceasta a semnat actele pentru prima ei locuinta. Dupa ani de zile in care a schimbat apartamente si a platit chirii mari, a venit momentul sa se mute la casa ei, intr-un bloc din Bucurestii Noi.

Afacerea a costat-o 100.000 de euro, iar investitia i-a inghitit toate economiile, plus banii primiti de la parinti, plus suma obtinuta printr-un credit pe zece ani. Odata achitat, apartamentul a trebuit amenajat, iar Raluca a apelat la serviciile unui arhitect pentru reimpartirea camerelor pe cei 75 mp si a comandat intreg mobilierul din Italia, fapt ce a ridicat valoarea investitiei la 130.000 de euro. In aceste conditii, singura ei satisfactie ramane aceea ca, in curand, va parasi blocul fotbalistilor din Baneasa. Din ianuarie, Raluca este vecina cu rapidistii Adrian Iordache, Marius Constantin si Ciz Vaz Torres Diego.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)