Ramona Badescu, cu sanii aproape goi la investirea cu Ordinul Cavalerilor de Malta


Ramona Badescu a primit Ordinul Cavalerilor de Malta pentru intreaga ei activitate pe plan umanitar in Italia, numai ca vestimentatia purtata la acest eveniment nu i-a facut cinste.

La ceremonia de investire, romanca a purtat o tinuta deloc potrivita pentru acest eveniment, mai ales ca i-a expus sanii aproape in totalitate.

Ramona Badescu a purtat o rochie neagra, cu un decolteu generos sub forma de bolero incheiat intre sani. Numai ca acest bolero era purtat direct peste sanii goi, astfel ca goliciunea romancei a fost expusa la maxim. nbsp;

Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta (numit si Ordinul Cavalerilor Ioaniti) este unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente, avand ca scop slujirea credintei si ajutorarea aproapelui.

Istoria ordinului cavalerilor de Malta incepe in anul 1048, cei care il alcatuiesc fiind militari si calugari. Acesta depun un triplu juramant de saracie, castitate si supunere. Rolul lui initial a fost apararea, sprijinirea si ingrijirea pelerinilor in drumul lor spre Pamantul Sfant. Ordinul isi desfasoara activitatile caritabile pentru bolnavi, nevoiasi si refugiati de mai mult de noua secole. nbsp;

Pentru a fi investit, aspirantul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: pozitie sociala, titluri si o avere importanta. De asemenea, aspirantul trebuie sa fie propus de cineva din interior.

Ordinul de Malta numara astazi 12.500 de „cavaleri quot;, carora li se alatura 80.000 de voluntari, in toata lumea. Dupa ce timp de secole au reprezentat o forta armata terestra si navala, Cavalerii de Malta au ramas pana in zilele noastre o importanta putere financiara si politica.
nbsp;

Vezi galeria foto. (Sursa foto: Antena 1)