Ramona Hanganu, actrita din State si Flacara – vacanta la Nisa, a fost operata de chist ovarian si de apendicita


Ramona Hanganu, protagonista din lungmetrajul quot;State si Flacara – vacanta la Nisa quot; si serialul quot;Mostenirea quot;, care vor fi difuzate in aceasta toamna de Pro Tv, a fost operata de urgenta de chist ovarian si de apendicita, iar in momentul de fata actrita se simte bine, informeaza postul de televiziune.

Ramona Hanganu, protagonista din lungmetrajul quot;State si Flacara – vacanta la Nisa quot; si serialul quot;Mostenirea quot;, care vor fi difuzate in aceasta toamna de Pro Tv, a trecut prin momente dramatice zilele trecute, când viata i-a fost pusa in pericol din cauza unor probleme de sanatate.

Actrita, care incepuse deja filmarile pentru cele doua productii, a fost operata de urgenta de chist ovarian si de apendicita, iar acum se simte bine.

quot;Totul a inceput cu niste dureri cumplite aparute din senin, fara nici un fel de motiv, dureri pentru care a trebuit sa ma duc la Spitalul de Urgenta unde mi-au fost administrate niste calmante quot;, povesteste actrita. quot;Producatorul, Ducu Ion, m-a trimis degraba din nou la spital; pesemne nu aratam prea bine. Si bine a facut pentru ca am avut un chist ovarian care s-a spart si din cauza caruia am pierdut apoi doi litri de sânge quot;, spune Ramona Hanganu, care in momentul de fata se simte bine si a ajuns acasa.

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax (Sursa foto: Pro TV)